SG.hu

Fejhallgatóba építette Walkmanját a Sony

A legújabb Sony Walkman széria készülékei egyszerre három különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé vezeték nélküli formába öntve.

A WH sorozat egy új koncepció, amely a Sony audioeszközök és fejhallgatók technológiáit ötvözi annak érdekében, hogy a stúdió minőségű hangzás a lehető legkényelmesebb zenehallgatással párosuljon útközben is. A cég közleménye szerint az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között hallgathatók velük a kedvenc zeneszámok. A vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt. A gyártó közlése szerint zenei stílusoktól függően dinamikus, mély basszus vagy éppen tiszta, magas vokál hangzásmódok választhatók a még tökéletesebb hangzás érdekében. A környezet történéseit sem kell teljes mértékben kizárni, a 3 az 1-ben Walkman hangszórójának köszönhetően ugyanis nyakba lógatva is felcsendülhetnek a kedvenc dallamok.

Teljesen feltöltött akkumulátorral mintegy 20 órán keresztül szólhat a zene a WH505-be beépített 16 GB-os tárhelyről. A készülékekhez tartozó kábellel a lejátszók kényelmes fejhallgatóvá alakíthatók, így okostelefonokkal és táblagépekkel is összakpcsolhatók internetezéshez, rádió vagy lejátszási lista hallgatásához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!