SG.hu

Matáv együttműködés a T-Mobile-lal és a T-Commal

A Matáv Igazgatósága október 6-i ülésén felhatalmazta a cég vezetését arra, hogy stratégiai együttműködési megállapodást írjon alá a Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó T-Mobile Internationallal és T-Commal.

A megállapodások fő célja a Csoporton belüli szinergiák kiaknázása. Az együttműködés révén a T-Mobile International mobilspecifikus kérdésekben támogatja a T-Mobile Magyarországot, a T-Com pedig a Matáv vezetékes üzletágának nyújt szakmai támogatást. A megállapodás szerint a T-Mobile International és a T-Com elősegíti, hogy a Matáv Csoport nemzetközi tapasztalatokra tegyen szert a mobil és a vezetékes szolgáltatások területén. Ez a támogatás kiterjed egyebek mellett a hazai és nemzetközi stratégia kialakítására, a marketing és értékesítési tevékenységre, a termékfejlesztésre, valamint a munkatársak szakmai továbbképzésére.

Az együttműködési megállapodások későbbi aláírásukat követően 2005. január 1-jén lépnek hatályba. Nem érintik a Matáv tulajdonosi jogosítványait a T-Mobile Magyarország irányításában, nem módosítják sem a T-Mobile Magyarország alapító okiratát, sem igazgatóságának és felügyelő bizottságának ügyrendjét. Ezen túl a megállapodások érintetlenül hagyják a cég tevékenységi körét, tulajdonosi struktúráját, alapszabályát, valamint igazgatóságának és felügyelő bizottságának ügyrendjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pemga #3
    Hátha valaki még olvassa ezeket :). A T-DSL mellé még kell venned T-Online (v. egyéb) előfizetést is, és úgy már ugyanazt az árat kapod, mint itthon.

    Csak nekik van olyan konstrukciójuk is, hogy idő/MB korlátos, illetve teljesen korlátlan adsl; ezért van kettéválasztva a DSL sebesség-csomag, és az ADSL szolgáltatás-csomag.

    Összefoglaló táblázat:
    T-előfizetés
  • k0zi #2
    Én is :)
    3MBit rulez :D
  • Seaweed #1
    En a Tdsl arakat szeretnem latni itthon! (havi 3-4K-ert 3Mb/s...)