Rónai György

Mortal Kombat mobiltelefonon is

A THQ Wireless megszerezte a Midway klasszikus játékainak licenszjogait, így például hamarosan a Mortal Kombat is megjelenhet a mobiltelefonokra. A Midway örömmel látja, hogy a THQ visszahozza ezeket a klasszikusokat a mobiltelefonok képernyőire.

Ki ne emlékezne a régi idők klasszikusára, a véres, pörgős, verekedős játékra, amely 1992-ben rendesen felforgatta a PC-s játékosok akkor még kezdetleges világát? Bizony-bizony, a Mortal Kombatról van szó. Több más Midway ősjáték mellett hamarosan ez is meg fog jelenni mobiltelefonra. A THQ vállalta, hogy újból kifejleszti a játékokat, azonos grafikával, tartalommal, hangokkal, és persze a hagyományos feeling sem utolsó szempont.


Jelenleg a következő Midway klasszikusok állnak fejlesztés alatt:
  • Defender (1980): Talán ez volt minden idők legbefolyásosabb arcade játéka. Ugyanúgy, mint a klasszikusban, a cél itt is az, hogy mutáns földönkívüliek ellen megvédjük az emberi társadalmat.
  • Joust (1982): Ebben a játékos lovagként repülhet egy szörny hátán, különféle ugyancsak szárnyas szörnyek hátán röpködő, gonosz lovagok ellen.
  • Robotron 2084 (1982): Frenetikus akció, amely egy viharos világban zajlik. Robot-ellenfelek hordáit kell kiiktatnunk, akik mindennel azon vannak, hogy elpusztítsanak minket!
  • Spy Hunter (1983): Titkos ügynökként egy felfegyverzett sportkocsival mehetünk, és olyan halálos ellenfelek jönnek szembe velünk, mint az Enforcer, a Mad Bomber, vagy a Switch Blade...
  • Marble madness (1984): A játékos egy színes 3D világban alakít egy karaktert, és ki kell manőverezni különféle ellenségeket, és akadályokat, egészen a célvonalig. Az akadályozó tényezők között vannak amik felfalnak minket, savmedencék, gonosz acélellenségek, és sok más dolog is, aminek már a neve is veszélyesen hangzik...
  • Tapper (1984): A klasszikus egy westernfilmeket idéző szalonban játszódik, ahol a vendégek szomjasak, és mind egy jó hideg sörre vágynak. Pohártörés nélkül ki kell szolgálnunk őket, mielőtt még valamelyiknek elborul az agya.
  • Mortal Kombat (1992): Ez annak idején a legjobb verekedős játéknak számított, ahol nemes egyszerűséggel gépi ellenfeleket verhettünk agyon. Digitalizált karaktereinkkel, különféle rejtélyes helyszíneken vezethetjük le a felgyülemlett agressziót, és még akár extra kivégzési stílusokat is alkalmazhatunk.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)