SG.hu

Telefonszolgáltatást inditott a CovySoft is

A CovySoft K-Vonal egyesíti a megszokott vezetékes telefónia előnyeit a nagy sávszélességű Internet által nyújtott korlátlan és olcsó lehetőségekkel.

A K-Vonal kifejlesztését a CovySoft Networks és az amerikai Net2Phone együttműködése tette lehetővé. A két cég partneri kapcsolatának kiépítésében a US Commercial Services nyújtott segítséget. Az új telefonszolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy nagy sávszélességű (ADSL, mikro, kábel, VSAT) internetkapcsolatra van szükség, így a szolgáltatást az ország egész területén igénybe lehet venni, ahol bármilyen nagy sávszélességű kapcsolat elérhető.

A K-Vonal használatához nincs szükség PC-re vagy technikai ismeretekre, a beruházás igénye is minimális. Használatával jelentősen csökken a felhasználó távközlési költsége. A rendszer nemcsak nemzetközi irányba biztosít kedvezményes telefonálási lehetőséget, hanem a mobil és belföldi hálózatokba irányuló forgalom K-Vonalon történő kommunikációja is tetemes megtakarításokkal járhat. A K-Vonal hálózaton belüli hívások költsége egyes csomagoknál szinte nulla.

"A K-Vonal remek kiegészítője lehet a hagyományos telefonnak, hiszen a szolgáltatáshoz megvásárolható készülékekre már meglévő telefonja is csatlakoztatható, így egyetlen eszközzel változtathatja hívásai útvonalát és fogadhatja bejövő hívásait." - mondta Mocsai Norbert a CovySoft Networks operatív igazgatója. A szolgáltatást bevezető cég több fajta telefonkészüléket is tud biztosítani leendő ügyfeleinek. A készülékek többsége képes arra, hogy átvegye egy telefonközpont szerepét, s mindezt töredék áron.

"Díjszabásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szegmensben megtakarítást érjenek el ügyfeleink, de a csomagok kiválasztása során dönthetnek melyik kommunikációs irány a legfontosabb számukra. Nemzetközi irányba már 13 forinttól lehet telefonálni, míg a mobilhálózatokat 63 forinttól el lehet érni, a K-Vonal hálózaton belüli 2,5 forintos díj pedig már több, mint kedvezményesnek mondható. Az árak természetesen tartalmazzák a forgalmi adót, tehát bruttó díjakról van szó." -tette hozzá Mocsai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #3
    mivel jelenleg csak budapesten van ilyen szolgáltatás, a kérdés érdektelen :)
  • dez #2
    Már ott is van más irány, csak azért ott is fizetni kell (de elég jók az áraik).

    UPC-nél 0Ft a helyi, hálózaton belüli hívás, de arról nem beszélnek, mennyi a hálózaton belüli, de nem helyi hívás díja.
  • htmm #1
    "K-Vonal hálózaton belüli 2,5 forintos díj pedig már több, mint kedvezményesnek mondható."
    A SkyPe, hogy mast ne mondjak, ennel meg kedvezmenyesebb, mert ingyenes halozaton belul (mas hivasirany meg nincs is).