Rónai György

Sharp TM-150: 1 megapixeles kamera, SD kártyahely

A Sharp és a T-Mobile bejelentették új, közös telefonjukat, amelyen mindkét cég történetében először 1 megapixeles kamera található. Az exkluzív, kinyitható telefonon még SD/MMC kártya-hely, illetve rendes USB csatlakozó is van, hogy a felvett képeket könnyebben tárolhassuk.

A TM-150 94x49x24,1 mm méretű, és kereken 100 grammot nyom. A belső kijelzője 262 ezer színű TFT, átmérője 2,2"-os. Ugyancsak található rajta egy kis külső kijelző, amely a hívó fél azonosítóját, illetve az órát, a dátumot, a térerő nagyságát és az akku töltöttségét hivatott megjeleníteni. Az előrenéző kamera már 1 MP-es, amely révén a gyártók szerint még inkább népszerűsödni fog a a VGA minőségű fényképezés.






A készülék három sávos - 900/1800/1900 MHz-es - GSM, és 10-es osztályú GPRS-re is képes. Mint a legtöbb mai telefonban, ebben is van WAP 2.0 böngésző, Java játékok, polifonikus csengőhangok, és még egy szerényebb tudású PIM szoftvercsomag is. Az eddigi telefonoktól eltérően azonban van rajta SD/MMC kártya bővítőhely is, és a ráadásul a készülék USB-n keresztül egyből PC-hez is csatlakoztatható.

A Sharp TM-150 egyelőre csak az Egyesült Államokban kapható, a T-Mobile ottani exkluzív ajánlatában előfizetéssel 349,99 dolláros áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csibra #13
    Tök jó, hogy alul a kapcsolódó cikkek közül az első egy Sharp GX30 1 megapixeles kameráról szól. Amúgy kíváncsi lennék, hogy a bele mennyiben különbözik a GX30-tól. Szerintem semmiben.
  • WiNters #12
    nem szokásom szidni de ez telleg csúnya..
  • PyRex #11
    pfujj...
  • Shogun #10
    hat ez tenyleg okadek

    samsung power
  • [HUN]PAStheLoD #9
    kinyitva még aszmondom oké .. de becsukva .. meg minek kell rá külső antenna ? áhh ..
  • MaDFoX #8
    Nekem is 100-as van ezt kepzeljetek el t-mobil-rozsaszinben... :DD
    Egyebkent a bovitohely nem rossz az pl hianyzik neha a tm100-rol, de mas eddig nem zavart (max az hogy feltolteni nem birok java-t geprol... ...csak en benazom?)
  • k0zi #7
    ezért kell venni egy olcsó telefont és egy olcsó digitális gépet, és máris jobban jössz ki :)
  • Mike #6
    tudás nem rossz
  • Mike #5
    pfu de ocsmány
  • Wing Rockling #4
    Nekem TM100 van, de nem cserélném el egy ilyenre, már csak a kinézete miatt se... Az hiába nem egy megapixeles, a kijelző van olyan szép mint egy GX30-é.
    pfff... De ez nagyon ocsmány