SG.hu

Minden magyar McDonald's-ban lesz internet

Év végéig valamennyi McDonald's étteremben megtalálhatók lesznek azok az internetsarkok, amelyek két online terminállal szinte éjjel-nappali világháló-használatot biztosítanak a betérő vendégeknek.

A klasszikus internetkávézókkal szemben itt bizonyos tartalmakhoz - több interaktív játékhoz, valamint online képeslap, élményfotó küldéséhez - térítésmentesen, egyéb szolgáltatásokhoz pedig igen kedvező áron juthatnak hozzá a látogatók. A terminálok korszerűek, gyors hozzáférést biztosítanak, s emellett formatervezettek és strapabírók is - a szállító, a Prakticomp Kft. kifejezetten a McDonald's megrendelésére és elképzelése szerint készítette el a fémborítású eszközöket.

2004 júliusában már - többnyire a fővárosban és környékén - 60 McDonald's 120 terminálja áll gyors interneteléréssel a gyorsétterem vendégeinek rendelkezésére, év végére pedig 170 berendezés várja országszerte a hamburger és a sült krumpli kedvelőit. A vállalat távolról felügyeli és üzemelteti a terminálokat. A fizetős szolgáltatásokhoz netező chipkártyát is fejleszt a vásárlók részére, amely könnyen kezelhető bérletül szolgál a későbbi netezéshez is, s amelyet az étteremlátogatók magukkal vihetnek.

A Prakticomp már nem először jelenik meg az utca embere előtt hasonló terminálokkal: a cég szakemberei fejlesztették ki azt a hálózatot is, amely e-infopont néven vonult be a köztudatba. E berendezések segítségével már sokan küldtek és kaptak online képeslapot helyben készült fényképekkel, vagy töltöttek le különféle közérdekű információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #2
    Én a mekit ismerem.. az rosszabb.
  • Dömsödi #1
    He He He, Ha ha ha
    A P.....compot ismerem. Igazán kellemes árakkal dolgoznak.
    A legjobb példa, hogyan lehet 1 forintot 4-ért eladni...