SG.hu

Már másfélmillióan a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország Rt. bejelentette, hogy ügyfeleinek száma meghaladta a másfélmilliót, május 1-e óta pedig összesen 10.067-en csatlakoztak a szolgáltatóhoz korábbi hívószámuk megtartásával.

Graeme Millar marketing-igazgató közlése szerint a cég sikereit annak köszönheti, hogy szolgáltatásai költséghatékonyak, hálózata itthon a legmodernebbnek számít és ma már az ország területének 97%-át lefedi. Mint ismert, idén márciusban az előfizetések arányában a Vodafone piaci részesedése 17,3, a T-Mobile-é 47,68, a Pannon GSM-é pedig 35,03 százalék volt.


A három magyar mobilszolgáltató részesedése júliusi adat szerint

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) február végi adatai szerint a Vodafone 12 hónap alatt másfélszeresére növelte ügyfélbázisát, s így jelentősen felülmúlta a piac átlagos, 14,6 százalékos növekedését. A piac telítettségét figyelembe véve ez egyben azt jelenti, hogy folyamatosan csábított át ügyfeleket a versenytársak táborából.

Összehasonlításul: az év második hónapjában a Vodafone piaci részesedése az előfizetésekből 17,04 százalékra, a Westelé 47,59 százalékra nőtt, míg a Pannon GSM részesedése 35,36 százalékra csökkent (16,87, 47,53 illetve 35,60 százalékról).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #4
    Tapasztalat vagy dogma? :P
  • Mike at home #3
    akinek megfelel a 3 szinu menu, a taho hozzaallas valassza csak a vodat
  • Pheel #2
    Tanulmányozásra termett

  • The Garrett #1
    HEhe ebből 4 én vagyok a vodafonnál meg van 3 westeles kártyám is :P