SG.hu

A Fujitsu Siemens bemutatta Lifebook S7010-es noteszgépét

A Fujitsu Siemens bemutatta legújabb, már az újgenerációs Intel "Dothan" mobil processzorral működő - Lifebook S7010-es noteszgépét.

A rugalmasan hasznosítható modulhellyel ellátott, mindössze 1,75 kg tömegű Lifebookot S7010 14 colos XGA LCD kijelzővel (1024x768 képpont felbontás) szerelték. A 2 MB-os L2 gyorsítótáras, 140 millió tranzisztort tartalmazó, új Pentium M processzor az Intel 90 nanométeres félvezető-technológiájával készül. Az új architektúra 15 százalékkal nagyobb teljesítményt és hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít elődjénél.


A Lifebook S sorozat kimondottan a sokat utazó felhasználóknak készült: az ultra könnyen hordozható noteszgépek minden körülmények között maximális teljesítményt nyújtanak. A Lifebook S7010 modulhelye rendkívül rugalmassá teszi a noteszgép használatát: segítségével a felhasználó pillanatokon belül második akkumulátorra vagy merevlemezre cserélheti le DVD-íróját. A biztonsági panel, az integrált SmartCard vezérlő, és a made4you testreszabási projekteket támogató, opcionálisan telepíthető, megbízható platformmodul (Trusted Platform Module) azonosítja a számítógépet a hálózatban, továbbá a biztonságos hitelesítésről és az adatok védelméről is gondoskodik.

Az Ethernet, a vezetéknélküli hálózati és az infrakapcsolat alapból be van építve, de akár Bluetooth integrálásra is van lehetőségünk. Maximálisan 2 GB DDR333 SDRAM memóriát tud kezelni. Három USB portja van, mérete 25,4x306x247 mm. Az 1,7 GHz-es Intel processzort tartalmazó berendezés már a magyar felhasználók számára is elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andris #2
    Nem értem miért nem adják meg rendesen a Laptopoknál, hogy mennyit bír aksiról . Pedig egy hordozható gépnek ez a legfontosabb paramétere. Kit érdekel a kijelző, meg a RAM, meg a winyó... sokkal fontosabb hogy 2 vagy 5 órát müxik a cucc.

    Erre elvileg 5órát írtak valahol, és 4800mAh-s aksival árulják ami elég jó.... még nem is láttam 4400-nál nagyobbat.
  • Munch #1
    Adjátok nekem tesztelésre! :D
    még laposabb lesz...