SG.hu

Novell szakmai rendezvény a Linux szerepéről

Az IBM Magyarországi Kft és a Novell Magyarország június 2-án szakmai rendezvényt tart, ahol célja a Linux-szal kapcsolatos téveszmék eloszlatása.

A Linux napjainkra a figyelem középpontjába került. Diadalmenetben vonult be üzleti alkalmazásokba az élet minden területén, a telekommunikációtól az orvostudományig. Világszerte az államigazgatás is felismerte a világ leggyorsabban terjedő operációs rendszerében, a Linuxban rejlő lehetőségeket, ezért a Linuxot és a nyílt forráskódú rendszereket egyaránt felhasználják a saját infrastruktúrájukban és a gazdasági fejlődés katalizátoraként. A vállalati felhasználók milliói mellett ma már több, mint 75 ország kormányzati intézményei használnak Linuxot költségeik csökkentésére, hatékonyságuk növelésére.

Hol a helye a Linuxnak a vállalati informatikai környezetben? Kell-e félni vállalati alkalmazások Linux környezetben történő üzemeltetésétől? Milyen előnyökkel jár a Linux és a Linux-alapú alkalmazások használata az informatikai rendszerekben? A témában az IBM Magyarországi Kft és a Novell Magyarország tart közös rendezvényt, ahol reményeik szerint segítenek eloszlatni a Linux-szal kapcsolatos téveszméket, és bemutatják a legkorszerűbb Linux-alapú üzletviteli megoldásaikat az üzleti tanácsadástól a Linuxbarát hardver- és szoftverkörnyezeten keresztül egészen az üzemeltetésben nyújtott tanácsadói és karbantartási szolgáltatásokig.

Időpont: 2004. június 2. szerda, 9 órától
Helyszín: Palace Mozi, MOM Park Bevásárlóközpont

A részvételhez regisztráció szükséges a Novell vagy az IBM honlapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!