SG.hu

Partnerségi megállapodást kötött a Canon és a Kodak

A felhasználó-központú stratégiája részeként a Canon Europe páneurópai megállapodást kötött a grafikus művészeti technológiák egyik vezető szállítójával, a Kodak Polychrome Graphicsszal (KGP).

A megegyezés új értékesítési csatornát biztosít a Canon számára, amely így szélesebb körben érheti el potenciális európai ügyfeleit, illetve képes lesz még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani meglévő és új ügyfelei számára. A szerződés értelmében, amely Európa országaiban egyenként megköthető, a KPG a Canon termékek és megoldások viszonteladójává válik, elsősorban a grafikus művészeti piacon. Ennek eredményeként a KPG portfoliójába illeszti a Canon CLC nyomtatócsaládot (a CLC 1100 és a CLC 5100-ast is beleértve), valamint a Canon nagyformátumú nyomtatóit is.

Luca Miraglia, a Canon Europe európai marketing menedzsere szerint: "Az együttműködés által a Canon és a KPG egyedülálló pozíciót élvezhetnek a tekintetben, hogy a lehető legmagasabb színvonalon kielégíthessék az ügyfelek igényeit. Ezáltal az ügyfeleink képesek lesznek integrálni a digitális nyomtatást a már meglévő munkafolyamataikba, miközben konzisztens színkezelést és nagyobb produktivitást biztosítunk számukra. A KPG egy sor nyomtatás előkészítési (pre-press) munkafolyamat rendszerrel rendelkezik, valamint kiváló kapcsolatokkal az európai kereskedelmi nyomtatópiacon. Mindez együtt a Canon szakértelmével és élvonalbeli technológiáival azt jelenti, hogy a digitális nyomtatás előnyeit még több felhasználó számára tesszük lehetővé."

Emellett a szerződés azt is jelenti, hogy a Canon Europe mutatja be a KPG Matchprint Professzionális szervert, mint az átfogó digitális nyomtatási portfoliójának részét. E szervert a már meglévő Canon viszonteladói csatornákon keresztül jó néhány európai országban elérhető lesz.

Phillippe Barrer, a KPG Europe európai marketing menedzsere hozzátette: "A digitális nyomtatás bevezetése ijesztő feladatnak tűnhet ügyfeleink többsége részére, mivel gyakran aggódnak amiatt, hogy emiatt kárt szenvednek a már meglévő munkafolyamatok. A KPG és a Canon megállapodása lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinket jobban megismertethessük a folyamattal, illetve, hogy átfogó és megbízható megoldást nyújthassunk számukra a produkció munkafolyamatok és a színkezelés terén."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!