SG.hu

Új Konica Minolta multifunkciós berendezések

Az új generációs Konica Minolta Di1611 és Di2011 típusú digitális multifunkciós készülékek a kis és közepes modern irodák dokumentumkezelési igényeit teljes mértékben kielégítik.

Az utóbbi évek ugrásszerű technikai fejlődése jelentősen megváltoztatta a hagyományos dokumentumkezeléssel kapcsolatos nézeteket. Manapság a modern multifunkciós eszközöktől elvárják, hogy a nyomtatáson, a másoláson kívül már olyan speciális dokumentumkezelési funkciókkal is rendelkezzenek, mint az adatok archiválása (szkennelés), e-mailküldés, faxolás, internetes faxolás. A Konica Minolta Magyarország Kft. (volt Minolta Magyarország Kft.) a nemzetközi bemutatóval egy időben hazánkban is megkezdte új digitális multifunkciós nyomtató és másoló rendszereinek, a Di1611 és a Di2011 típusok a forgalmazását. A Konica Minolta célja, hogy az új digitális termékei felváltsák az irodák analóg másológépeit és régebbi lézernyomtatóit.

Mindkét multifunkciós berendezés egyszerre kínálja a kiváló minőségű másolást, gazdaságos nyomtatást és gyors szkennelést. Ezen kívül olyan többletszolgáltatást is nyújtanak, mint például az automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás (Di2011 típusnál), az A3 formátum nyomtatása, másolása, szortírozás, könyvmásolás, munkafunkciók visszahívása, amelyet eddig csak a magasabb árfekvésű rendszerek biztosítottak. A Di1611 és a Di2011 is bővíthető egy 33,6 kbps adatátvitel sebességű Super G3-as faxegységgel, így egyszerűen megoldható a gazdaságos és gyors fax küldés és fogadás. Előnyük, hogy lehetséges A3-as méretű és kétoldalas faxolás, valamint a választható opció biztosítja, hogy a faxolás és a különböző multifunkciós folyamatok végeredményei (pl.: másolás vagy nyomtatás) külön kiadótálcára kerülhessenek. Így az egy időben történő másolás és faxolás sem jelent akadályt számukra.


DiALTA Di2011

A 16 lap/perc sebességű Di1611 és a 20 lap/perc sebességű Di2011 a beépített GDI nyomtatásvezérlő segítségével gyorsan és hatékonyan végrehajtja a nyomtatási feladatokat kisebb Windows munkacsoportok részére. A rendszer PCL6-os nyomtatásvezérlővel és Ethernet 10/100BaseT hálózati kártyával is bővíthető a nagyobb munkacsoportok kiszolgálása érdekében. Diagrammokat, képeket 256 szürkeárnyalatban és 600x600 DPI felbontásban nyomtat, másol, ezzel biztosítja, hogy az eredeti dokumentum minden részlete nagy pontossággal legyen reprodukálva. A Di1611 és a Di2011 csupán egyszer dolgozzák fel az adatokat nyomtatás előtt, így a dokumentumokat a maximális sebességgel és folyamatosan képesek nyomtatni. A rendszerek a kész másolatokat eltolásos vagy criss-cross elrendezéssel tudják csoportosítani. Az opciós 50 lapos automatikus eredeti adagolóval kiváló archiváló eszközként is funkcionálnak. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mailcímre továbbítja vagy FTP szerverre tölti le.


DiALTA Di1611

Mindkét gép rendelkezik opciós Internet fax lehetőséggel (i-fax), ezáltal lehetséges a dokumentumok faxolása a világ bármely pontjára egy helyi hívás költségéért, egyszerűen az Interneten keresztül. Az egyetlen előfeltétel egy i-fax a fogadó oldalán. A Konica Minolta PageScope Cabinet szoftver lehetővé teszi a beszkennelt dokumentumok egyszerű letöltését FTP szerverről. A fájlok tartalmuk megváltoztatása nélkül csoportosíthatók, rendezhetők és azokat a "fogd és vidd" módszerrel más formátumba (PDF) konvertálja. A vizuális intéző segítségével egyszerűen, gyorsan megtalálhatók, rendszerezhetők, szerverről letölthetők a dokumentumok. A Konica Minolta PageScope szoftver segítségével a felhasználók monitoron keresztül felügyelhetik a hálózati nyomtatást és a rendszergazdák részére automatikus e-mail értesítést is küldhet a nyomtatási problémák elkerülése érdekében.

A nyomtató-másoló burkolata újrahasznosított műanyagból készült, az újrahasznosítás során nem használtak környezetre káros kémiai adalékokat és ez adja a műanyag sötét színét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!