SG.hu

Új lézernyomtatót mutatott be a Konica Minolta

A februárban bevezetendő Konica Minolta PagePro 1350W fekete-fehér lézernyomtató a PagePro 1300-as család legújabb tagja. A 20 lap/perc nyomtatási sebességű készülék, nemcsak gyors, de helyigénye is kicsi.

A PagePro 1350W lézernyomtatóval a Konica Minolta a kis vállalkozásokat és az otthoni felhasználókat célozza meg. A 385x257 mm alapterületű készülék használaton kívüli papíradagolója felhajtható, kimeneti tálcaja betolható, így még kisebb helyet foglal. Az alapfelszereltség részét képezi a párhuzamos és USB interfész valamint 8 MB memória. A készülék felmelegedési ideje átlagos, az első oldal 13 másodperc alatt készül el.


A vállalat közleménye szerint a nyomtatóban egyszerűen megszüntethető a papírelakadás, és a könnyen cserélhető festékezőn és a dobegységen kívül más kelléket nem kell cserélnie a felhasználónak. A dobegység 20 000 oldal nyomtatására alkalmas, a festékező 3000 nyomat előállítására elegendő. A nyomtatási költség csökkenthető a nagyobb, akár 6000 oldal kapacitású tonerrel. A nyomtatási felbontás 1200x1200 DPI, a papíradagoló 150 lapos. Maximum A4-es, 60-163 g/m2-es papír kezelésére alkalmas, valamint nyomtathatunk fóliára, borítékra és etikett címkére is. A kimeneti papírtálca egyszerre 100 lapot tárol.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vax #1
    egy oldal kb. hány forintra jön ki?