SG.hu

Megjelent a Konica Minolta magicolor 2450

A magicolor 2450 lézernyomtatót a Konica Minolta kisebb munkacsoportok, illetve egyéni felhasználók számára ajánlja.

A magicolor 2450 Windows, Mac OS, Linux, Citrix Metaframe rendszert futtató számítógépekkel egyaránt együttműködik. A számítógéppel párhuzamos vagy USB 2.0 interfészen köthető össze, de Fast Ethernet portja révén hálózatra is kapcsolható. Fekete-fehérben 20 lap/perc, színesben 5 lap/perc sebességgel nyomtat. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának segítségével nagymértékben javult a színminőség és a sebesség. PostScript 3 és PCL 6 emulációjának köszönhetően kiváló minőségben nyomtat.

A nyomtató maximális felbontása 600x600x4 dpi. Ez azt jelenti, hogy minden egyes elemi képpont 16 különböző árnyalattal kinyomtatható. Ennek eredménye a fotónyomtatókhoz hasonló finom színátmenet. Az állandó minőségű nyomtatást a továbbfejlesztett automatikus színbeállítás és kalibráció (eAIDC) biztosítja. A nyomtató 128 MB-os alapmemóriáját maximálisan 640 MB-ra lehet növelni. Maximum A4-es méretű és maximum 163 g/m2-es papír kezelésére alkalmas, nyomtathatunk fóliát, borítékot és címkét is.


Az alapfelszereltséghez egy USB-csatoló tartozik, melyen keresztül közvetlenül is nyomtathatók fényképek a PictBridge szabványt támogató digitális kamerákról. A Konica Minolta más színes lézernyomtatóihoz hasonlóan a magicolor 2450 is a cég új, polimerizált gömbszemcsés festékét, a Simitrit használja. A Simitri kémiai úton előállított gömbszemcsés festék. A szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek viaszt is tartalmaznak, így nincs szükség a fixáló henger olajozására. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nemcsak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

A nyomtató standard papírtálcája 200 lap, az opcionálisan választható papírtálca 500 lap tárolására alkalmas, így a maximális papírkapacitás 700 lap. Az opciós duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra is. A kezelést egy kétsoros LCD kijelző könnyíti meg, amely egyúttal a tonerek állapotáról is tájékoztat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!