SG.hu

FlexiHopper Plus mikrohullámú rádiómegoldás a Vodafone Magyarország számára

A Nokia a Nokia FlexiHopper Plus mikrohullámú rádiómegoldás szállításáról szóló megállapodást kötött a Vodafone Magyarországgal. A megoldás bővíti a Vodafone jelenlegi hálózatának kapacitását. A szállítások már elindultak.

A Nokia FlexiHopper Plus, a FlexiHopper mikrohullámú család új tagja révén a gyártó szerint a szolgáltatók felére csökkenthetik az elfoglalt frekvenciasáv terjedelmét, amely jelentős megtakarítást eredményez, és megduplázza a rendelkezésre álló frekvenciasáv kapacitását.

"Örömmel folytatjuk a Vodafone-nal 1993-ban kezdett, és azóta is fennálló szoros együttműködésünket. A megállapodás alátámasztja a Nokia és a Vodafone közös elkötelezettségét amellett, hogy az előfizetők számára a legjobb minőségű átviteli szolgáltatást nyújthassuk" - mondta Ilkka Savolainen, a Nokia Hungary kft. értékesítési igazgatója. "1999-ben a Vodafone volt az első Nokia FlexiHopper vásárló, és a vállalat a Nokia FlexiHopper Plus esetében is első ügyfelünk. Mindez igazolja, hogy a Nokia megfelelt a Vodafone műszaki szempontok és szállítási kapacitás terén támasztott magas követelményeinek. Nagy örömmel várjuk az együttműködést a Vodafone-nal" - tette hozzá Pekka Soini a Nokia Networks alelnöke

A Nokia FlexiHopper Plus új modulációs lehetőséget kínál: a 32 TCM-nek köszönhetően a szolgáltatók mind a frekvenciasávval, mind a frekvenciadíjakkal takarékosan bánhatnak. A FlexiHopper Plus távolról beállítható kapacitással és modulációval rendelkezik, amely a szolgáltatói befektetések szempontjából kedvező megoldás, emellett rugalmas lehetőséget biztosít a jövőben felmerülő átviteli igények kielégítésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asysoft #1
    Remélem ezzel javul a hálózat minősége...