SG.hu

Megújul a TV2.hu

[Btl.hu] 2004. március 17-től megújul és átalakul hazánk ötödik leglátogatottabb portálja, a korridor.hu-t felváltó TV2. hu. A "Kettesben jobb" szlogennel olyan televíziós web-site-ot láthatnak mostantól, ahol az on-line szórakozás minden formáját megtalálják a felhasználók.

A főleg a TV2-re építő, azt rengeteg kulisszatitokkal és háttérinformációval bulváros formában bemutató oldal a közösség-építést tekinti fő küldetésének. Rengeteg interaktív szolgáltatás, játék, letöltések, blog-ok, chat-ek és fórumok szolgálják azt a célt, hogy a TV2.hu látogatói valóban egy csapatban érezhessék magukat. Az oldal fő témáit nagyon alaposan körüljárják a szerkesztők, hiszen cikk, képgaléria és on-line interjúk integrált megjelenésével adják át a lehető legtöbb információt.

Magyarországon egyedülálló és kiemelkedő tartalmat jelent a TV2 Video című rész, amelyben a látogató újraélheti a TV2 műsorainak legizgalmasabb pillanatait. Ez a megjelenés hatalmas lendületet ad majd a portálnak, hiszen az interneten kívül más módon nincs lehetőség visszanézni a csatorna műsorait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #2
    "ami az egyetlen elfogadott audit szerver magyarországon"

    Ez tévedés.