SG.hu

Megszűnik a Korridor.hu

A Magyar Hírlap Online kiadásának értesülése szerint március 1-től megszűnik a TV2 hírportálja, a Korridor.hu. A hírt megerősítette Máriás Patrick, a tv2 szakmai kommunikációs vezetője.

A csatorna ezután a TV2.hu címen lesz elérhető a világhálón, de a honlap csak prómociós célokat fog szolgálni, hírszolgáltatásának alapját pedig a Tények" fogja képezni. Az indoklás szerint "hazánk jelenlegi reklámpiaci helyzetében túlzás egy önálló brandként üzemelő hírportál fenntartása", ezért a továbbikban a neten csak háttérinformációkat szolgáltatnak, illetve saját műsoraikat reklámozzák.

A korridor.hu 2000 novemberében indult, s kezdetben a televízió weboldalától teljesen különálló portálként működött, 2003-ban pedig a tv2.hu domainnév alatt egyesítették a két webhelyet. Február 6-tól a portál a tv2.hu címre irányítja majd át a látogatókat - számolt be a Magyar Hírlap online kiadása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Penta #6
    Nem kár azért a szennylapért.
  • dikki*yysw #2
    Most hogy mondod, tényleg nem rtl-es már az SG. Észre sem vettem.
    De az poén, hogy -legalábbis a mai, 2004.02.06-os medián statisztikát alapul véve - az SG több mint félmillió lapletöltésével egyedül lenyomja az rtlt :))