Spencer

Nyolc és fél évet kapott a német kannibál

Egy német számítástechnikai szakembert börtönbüntetésre ítéltek, miután bevallotta, hogy megölt és megevett egy általa az interneten keresztül megismert személyt.

A kannibalizmus vádját nem tagadó számítógépes szakember nyolc és fél év börtönbüntetést kapott előre nem megfontolt szándékkal elkövetett emberölésért, illetve azért, mert pszichikailag sérült áldozatát később megette.

A Kasselhez közeli Rotenburgban élő negyvenkét esztendős Armin Meiwes a közelmúltban feladott a világhálón egy hirdetést, melyben tizennyolc és huszonöt év közötti fiúkat keresett. A magát Franky-nek nevező vádlott többek közt a következő mondatot is belefűzte hirdetésébe: "Gyere hozzám, én pedig megeszem a finom húsodat!". A hatósági nyomozás során fény derült arra, hogy emberünk több száz potenciális jelölttel tartotta a kapcsolatot, ám valamilyen okból kifolyólag végül a negyvenhárom esztendős Bernd-Jürgen B.-re esett a választása, aki egyébként hozzá hasonlóan informatikus volt.


Armin Meiwes

A bírósági tárgyaláson Meiwes részletes beismerő vallomást tett, így például elmondta, hogy áldozatát 2001 márciusában egy több órás orgiát követően gyilkolta meg, ezt követően pedig egy kis fűrész segítségével feldarabolta. A vádlott a számára használhatatlan csontokat elásta a kertjében, a húsdarabokat pedig lefagyasztotta és néhány hónap alatt szépen lassan az utolsó darabig elfogyasztotta.

A vád képviselőjének nem sikerült elérnie, hogy Meiwest előre megtervezett szándékos emberölésért ítéljék el. A bíró szerint az eset azért nem nevezhető hétköznapi értelemben vett gyilkosságnak, mert a későbbi áldozat tudta, hogy ha megismerkedik a vádlottal mire számíthat, vagyis Bernd-Jürgen B. tulajdonképpen önként jelentkezett a gyilkosságra. A bíró az ítélet kihirdetésekor elmondta, hogy Meiwes nem gyilkosnak, hanem sokkal inkább egy egyfajta tiltott eutanáziát végrehajtó bűnös személynek tekinthető. Az elitélt egyébként még videót is készített a gyilkosságról és a feldarabolásról, amit zárt ajtók mögött a bíróságon is levetítettek. A kannibál hajlamú számítógépes szakember jó magaviselettel akár nyolc és fél évnél korábban is befejezheti börtönbüntetését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ikszD #27
  http://www.youtube.com/watch?v=B193-mJ61Ik
 • Sub #26
  "...egyfajta tiltott eutanáziát végrehajtó bűnös személynek tekinthet?" én inkább elmebeteg baromállat-nak nevezném! Remélem a sitten tesznek róla hogy a zuhanyzóban elejtse a szappant! Egy 140 kg-s néger meg megteszi kisköcsögnek! És csak 8 évet kapott??? Ez egy vicc... No comment!!!!
 • Inquisitor #25
  "Az ilyeneket gondolkodás nélkül ki kéne végezni!"
  No comment ... :(
 • ollie #24
  Azért érdekes, hogy ez az informatikai hírekbe került bele...
 • ollie #23
  Az ilyeneket gondolkodás nélkül ki kéne végezni!
 • FtranX #22
  amúgy nagyon kíváncsi lennék egy ilyen ember gondolatvilágára.
 • FtranX #21
  lol informatikusok...
  elvileg én is annak készülök.
 • Darth Sith #20
  kaphatna mondjuk 20év villamosszéket.. :DDD
 • Dynamic #18
  Nem is az a hihetetlen, hogy ez a barom embert akat enni, hanem az, hogy voltak olyan idióták akik beleegyeztek, hogy megegye őket.Ennek vajon mi lehet a lelki indítatása?
 • I94 #17
  Majd a sitten jol kitagitjak az anuszat.