Spencer

Új high-end kategóriás Sony termékek

A világ egyik legnagyobb fogyasztói elektronikai gyártója, a Sony elárult néhány új információt a közeljövőben bemutatkozó, Qualia típusjelzésű újdonságaival kapcsolatban.

A vállalat munkatársai egy tokiói sajtótájékoztató keretein belül elárulták, hogy az első Qualia sorozatú termékek Japánban június 24-től lesznek megvásárolhatók, idővel pedig a világ más régióiban is elérhetőek lesznek. A Qualia termékcsalád tagjai olyan kiváló minőségű, high-end kategóriás eszközök lesznek, melyeket csak és kizárólag Sony kereskedésekben lehet majd megvásárolni, tehát a hipermarketek polcain hiába is keressük majd ezeket a termékeket.


A Sony elnöke, Nobuyuki Idei, háttérben a Qualia hangrendszer

A sajtótájékoztatón egyelőre nem sok konkrétumot árultak el a Sony képviselői, azt azonban például tudni lehet, hogy a közeljövőben tizenhét vadonatúj Qualia termék bemutatkozására lehet számítani. Ahogy azt már említettem, a Qualia termékcsalád első tagjai június 24-én fognak debütálni, amikor is megjelenik majd a piacon többek közt egy 36 colos képátlójú, különleges képszűrőkkel felvértezett monitor, a mintegy 1,3 millió jenbe, vagyis megközelítőleg 2,5 millió forintba kerülő Qualia 015. Ugyancsak ekkor esedékes a Qualia 016 piaci bemutatkozása, mely újdonság nem más, mint egy 380 ezer jenes, vagyis közel 720 ezer forintos digitális fényképezőgép. A Qualia 016 egyébként mindössze 2,11 megapixeles felbontással rendelkezik, valamint tudni lehet róla, hogy 6,8 centiméter széles, 2,3 centiméter magas, valamint 1,8 centiméter hosszú, az elkészített fényképeket pedig Memory Stick Duo memóriakártyákon tárolja.


Nobuyuki Idei az új 2 megapixeles QO16-WE1 nevezetű fényképezőgéppel. A 69.1mm x 24mm x 16.8mm-es gép ára 3200 dollár


Egy új audio CD; melynek felületén bárhova helyezhetjük a lemezt, ára várhatóan 6800, míg a hozzátartozó hangrendszer 6000 dollár lesz

A Sony ezt követően várhatóan augusztus 1-én jelenti be a Qualia termékcsalád második eresztését. Ekkor többek közt a Qualia 004-ről fog lehullani a lepel, mely újdonság egy 6,2 megapixeles felbontású, 2,4 millió jenbe, vagyis mintegy 4,5 millió forintba kerülő digitális projektor lesz. Augusztus 11-én újabb Qualia termékek bemutatkozására lehet számítani, így például ekkortól lesz kapható a Qualia 007 típusjelzésű, high-end kategóriás Super Audio CD lejátszó, valamint a hozzá passzoló különleges minőségű hangfalrendszer. A Qualia 007 800 ezer jenbe, a hangfalrendszer pedig 700 ezer jenbe fog kerülni, ami 1,5 millió, illetve 1,3 millió forintot jelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CHEAPBOY_GA #12
    Dejo megyek bevasarolni vegre, jo cuccok a SOnytol:)
  • rolika #11
    ez a hír sajna nem nekem szólt...
  • [zoom] #10
    Na látom te is csak a képeket nézed...
    Digitális gépbe megnézem hogy raksz mikrofilmet
  • papabear #4
    a cd lejátszó hót oldschool design, 250nm-es, márványoszlopokkal tarkított nappalikba... :o)
  • versio #1
    ezek ocsmányak