Spencer

Új Samsung LCD monitorok és nyomtatók

A Samsung számos újdonságának bemutatását a héten Las Vegasban megrendezett Comdex számítástechnikai szakkiállításra időzítette, így például itt debütált többek közt a cég egyik rendkívül alacsony válaszidővel rendelkező, kifejezetten multimédiás felhasználásra szánt LCD monitora, illetve néhány újgenerációs nyomtatója.

A Samsung Syncmaster 172X LCD típusjelzésű, 17 colos képátlóval rendelkező folyadékkristályos monitor újdonság válaszideje a gyártó közlése szerint mindössze 12 milliszekundum, vagyis ez a monitor már a számítógépes játékosok igényeit is képes maximálisan kielégíteni. A monitoron a kijelző alatt és felett egyébként 1,27 centiméter, oldalain pedig mindössze 1 centiméter vastag a műanyag borítás.


Samsung Syncmaster 172X

Az ily módon rendkívül kompakt kialakítással rendelkező monitor várhatóan a jövő év elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, még pedig 649 dolláros, vagyis mintegy 140 ezer forintos áron. Említésre méltó, hogy a Syncmaster 172X részét képezi az a MagicTune alkalmazás, melynek segítségével a felhasználók akár egérkattintások, illetve billentyű lenyomások segítségével is változtathatnak a monitor beállításain, illetve elmenthetik, majd pedig újra be is tölthetik azokat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyításhoz

Az ugyancsak a mostani Cebiten debütált, 19 colos képátlójú SyncMaster 193P esetében a MagicTune-ban rejlő képességek különös fontossággal bírnak, ugyanis a Samsung ezen újdonsága egyetlen kezelőgombbal sem rendelkezik. A digitális video interfésszel és kép a képben szolgáltatással rendelkező SyncMaster kijelző 360 fokban forgatható, illetve 90 fokban dönthető. A dél-koreai vállalat munkatársai ígéretet tettek arra, hogy a 899 dolláros (195 ezer forint) monitor még ebben az évben elérhető lesz a kereskedelmi forgalomban.

A Samsung képviselői ezenkívül három új fekete-fehér lézernyomtatóról is lerántották a leplet. A hagyományos funkciókkal rendelkező Samsung ML-2550 599 dollárba (130 ezer forint) kerül, a hálózati szolgáltatásokat nyújtó Samsung ML-2551N árcéduláján pedig 699 dollár (152 ezer forint) van feltüntetve. Ezen két modell forgalmazását már meg is kezdte a vállalat, a vezeték nélküli funkciókkal rendelkező, 749 dolláros (162 ezer forint) Samsung ML-2552W pedig valamikor a jövő év első negyedévében fog bemutatkozni a piacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • duracell89 #9
    hello
    van valakinek tapasztalata a SAMSUNG 152X 15colos tft monitorról?
    megér 104200ft-ot?
    segítsetek!!!!!
    várom válaszotok
  • KeFe #2
    Es 19"-esbol nem akarnak ilyen vekonykávásat csinalni a ******* ferdeszemuek?