Rónai György

Japánban már kapható az AMD N-Bench 3

A tesztprogram legújabb verzióját egyes üzletekben a múlt héten kezdték el árusítani Japánban, ahol azok a vásárlók kaphattak ilyent, akik 2700+, vagy annál nagyobb típusjelzésű AMD processzort vásároltak.

A tesztprogram egyelőre csak CD-n kapható, és az, hogy a neten sem lett még közzétéve, arra enged következtetni, hogy még beletelhet kis időbe, amíg mindenki gépén fut a meglehetősen fejlett igényekkel és technológiákkal tesztelő N-Bench 3. Az új tesztprogram többek között a 3DCG technológiát alkalmazza, amely egy speciális DirectX 9.0 megoldásnak számít, és messzemenően jobb grafikát ígér a tesztelőprogram elődjénél.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyításhoz

A program minimális hardverkövetelménye egy 1Ghz-es Athlon, vagy Pentium III processzor, Windows XP, DirectX 9.0 vagy jobb, és minimum 128MB RAM. A normál bolti példány, és a webes megjelenésű mellett még egy "Premium Edition" változat is készül, erről viszont csak annyit lehet tudni egyelőre, hogy az alapprogram benchmark részét teszik bele, néhány extra tulajdonsággal fűszerezve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [NST]Cifu #2
    Tévedés, ott a minimum hardware követelmény, nem a legjobbat teszteli "csupán" a csúcsprocikhoz adja ki CD-vel az AMD. A többi user pedig szépen letölti majd a netről ;)
  • Gabest #1
    tesztprogram ami csak a legjobbat teszteli? ennek mi értelme van?