SG.hu

A Vodafone szerint hírnevet sért a Westel reklám

[BTL.hu] A Westel nemcsak egy Versenyhivatalhoz eljuttatott beadvánnyal, hanem egy ellenreklámmal is reagál a Vodafone - szerinte tisztességtelen, előfizetőit sértő - reklámjaira.

Az ellenreklám viszont a Vodefone nemtetszését váltotta ki, ezért perrel fenyegetőzik. A Pannon GSM pedig eljátssza a nevető harmadik szerepét. A Vodafone Hungary Rt. vezérigazgatója, Vitai Attila jó hírnevet sértőnek találta a Westel reklámját, holott a Westel szerint, ebben csak reagál a fogyasztókat megtévesztő és sértőnek tartott Vodafone-reklámokra.

Sugár András, a Westel Rt, vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy azért fordultak a Gazdasági Versenyhivatalhoz, mivel a Vodafone a meghirdetett hat forintos tarifa helyett hatvan forintos árat számol egységnyi időre, mivel tízperces egységeket vesz alapul. Vitai Attila nem érti, hogy miért a Westel sértő reklámja, hiszen az ő hirdetéseiket a reklámszövetség is elfogadta, azzal a lépéssel, hogy négy rangos díjat is kaptak ezekre a közelmúltban (Az Effie gálán 3 díjat és a Platina Effie-t is a cég reklámja nyerte).

A Pannon ugyanakkor kimaradna az egymást lejárató kampányból és a Djuice bevezetésére koncentrál inkább. Felkai György, kommunikációs igazgató szerint a cég nem változtat reklámstratégiáján. A Magyar Reklámszövetség a lap információi szerint egyelőre nem kapott panaszt a mobiltársaságok ügyében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sztavrosz #50
    Kedves Careful! Látom fingod nincs az egészről. Szóval azt mondod, hogy GVH nem vádolta a pannont és a vesztelt összejátszsással, és nem szabott ki rájuk büntetést, illetve nem ezért nyomták lejebb a percdíjakat? Akkor asszem marajd csöndben és kussolj továbbra is! Mint már említettem, csak akkor írj, ha érdemben is hozzátudsz szólni, és nem csak önmagadat ismételgeted. Még vmi, ha a vodahálója nem bírta a gprs netet, akkor most min neteznek az emberkék (leggyorsabban MO-n a másik két suttyó szolgáltatóhoz képest)??? Tudom-tudom, már kiépítették. Saját magadnak mondassz ellent!!! Na csááoka és beszélj 110 HUF-ért hálózaton belül, ja már 39. Vagy nálad 8 másodperc már 1 perc (míg a vodánál legalább fél perc). Erről ennyit!!!
  • sztavrosz #48
    Figyu Careful!!! Te olyan hülye vagy, mint a seggem! Ha még mindig 110HUF lenne a percdíj, akkor még mindig nem lenne mobilom. 99 óta vagyok vodás, voltam norvéggsms-s is, és az öcsém suttyó veszteles (szidja, mint a szart). Csak sajátmagadat ismételgeted, és nem adsz a kérdésekre választ (mert nem is tudsz, vagy nem akarod bevallani). A fenejó szolgáltatóid, miért szüntették be a 777sms.hu-t. Miért csak akkor születettek meg a 40HUF/perc alatti díjcsomagok, amikor az állam bácsi azzal vádolta őket, hogy összejátszanak? A vodának még 60000 olyan ügyfele volt ami tartósan a norvéggsms hálózatát használta (ezért 2 milliárdo fizetett évente), a voda bízott benne, hogy a köv. évben is meghosszabítják a szerződést, de vmelyik kedvenced elállt tőle. Erről ennyit. Ha nem hiszel nekem, akkor olvass egy kicsit újságot (pl. www.hvg.hu hírarchívum)! És legközelebb csak akkor írj ide, ha érdemben is hozzátudsz szólni!!!
  • Zoley #43
    Na meg azert azt se hagyjuk ki, hogy a voda-nal az is penzbe kerul, ha a hivott fel nem veszi fel a telefont...
  • Csacsis #34
    ö izé monortel. nincs matáv nálunk :)))
  • Csacsis #33
    monornet
  • schlosszer #31
    Szerintem csináljatok ide egy táblázatot,az összes előfizetői díjcsomaggal+percdíjakkal,illetve a nem előfizetői csomagokkal és percdíjjakkal,aztán mindenki döntse el saját maga a reklámokat félretéve,hogy neki melyik éri meg a legjobban.Mellesleg a legnagyobb nyertes a buzi MATÁV...de őket senki sem szapulja ilyenkor...ehh
  • Csacsis #30
    Hi!
    Én Pannonos vagyok, és az is maradok.
    Nem érdekel a percdíj, mivel ha kell a telefon nem azt nézem hogy CSÚCSIDŐ VAN!!!, meg a hyper szolgáltatások sem. (egy 3600-as feltöltőkártya élettartama nálam 3-6 hónap)
    Én szinplán telefonálni szeretnék néha, ha szükséges.
    És nem csevegek órákat (+"és"-el nem kezdünk mondatot :) ), és nem játszogatok vi(dejó)játékkal a telefonon.
    Siemens A35 Rulez! Mindent tud amit egy telefonnak tudnia kell (lehet vele telefonálni :) ).
    Ennyi.
    Ja, és a reklámokon jókat röhögök.

    U.I.:Nálunk minden drága(sajnos), de hogy a vezetékes telefonért több mint 3000-et keljen fizetni csak azért hogy legyen, az azért sok.
    Na engem ez háborít fel.
  • sztavrosz #25
    A vesztel egy mocskos tetű f*szszopó cég, akárcsaka a pannongsm. Elég ha csak megnézzük, mit is csinált a vesztel. Hol van a jó öreg webes 777sms.hu. Vagy pl. miért nem tudok küldeni a külföldi ingyensms szolgáltatóktól (icq, time2bcool, 1rstwaps stb.) a pgsm-es és veszteles számra. Megmondom miért, mert ez a két suttyó kikötöte, hogy csak akkor használhatják a hálózatukat, ha szerződést kötnek velük (azaz perkálnak). Tavaly a vesztelnél még 110 huf volt a percdíj és még most is annyi lenne, ha az állam bácsi nem parancsolt volna rájuk. Aztán vegyük pl. az innovációt. a voda az 1800 megaherzes hálózata vagy félével előbb üzemelt, mint a mindent elvesztel. elég csak megnézni a vesztel honlapját és a dizájn önmagáért beszél, hogy mennyire "profik" dolgoznak ott. Aztán a gprs-es internetet is a vodának köszönhetjük, a két másik trutymó szolgáltató itt is lemaradt. Arról nem is beszélve, hogy a vodafone bár korlátot vezetett be míg így is az ő ajánlata a legjobb (bizonyítottan gyorsabb, mint a másik kettől) és a legolcsóbb. Aztán vehetjük a liveot is, vesztel és a norvéggsmnek még csak ezt közelítő szolgáltatása sincs. Aztán a vodafonenál freebe jár minden előfizetőnek e-mail tárhely (ezt a norvéggsmsnél nem tapasztaltam). A vesztel reklámjai arról szólnak, hogy akik náluk voltak azokat megpróbálják ott tartani, ez egyellőre a számváltoztatás elkerülése miatt még működött, de nem sokáig... :)) A térerővel lehet kötekedni, de azért azt is megemlíteném, hogy a másik két cég nem engedte, hogy használják a hálózatukat. Ugyanis annó a vodafone a vesztellel és a norvéggsmmel is szerződésben állt, hogy használhassák az ügyfeleik a hálózatukat (jó pénzér, millárdokról van szó - persze forintban). Egy évig ez ment is, utána csak a pannon maradt, majd ők is eláltak. Szóval a cigánykodó VESZTEL KAPJA BE A FASZOMAT és suttyóak a reklámjai azt szőke ribancot is beleszámítva. De azért ne legyünk elfogultak, a Vodafone-nak is van egy hibája. A ferrarit szponzorálja (azaz sumahert). ((
  • JxOxExY #24
    Hi, én a pannon ügyfélelégedettségi osztályán dolgoztam sokáig. Akik pannonosok lettek azok a westelről tértek át mert a westel el van szálva tarifailag mint a győzelmi zászló. Amugy vidéken lakom, és pesten is. Vidéken is van térereje a vodafon-nak, mellesleg megjegyezném, hogy a tesóm westeles és egy lábon egyensúlyozva a ház legtetejéről tud csak telefonálni.Az én vodámmal nincsen semmi baj. A pannon ügyfélszolgálata pénzért hívható, míg a vodafoné ingyenes. A pannonnál sok az etikátlan magatartás, mint a személyigazolvány minden alkalommal való lefénymásolása....a westelnél meg tahók dolgoznak válogatott állatkert, az meg aztán végképp lejáratás, már a reklám szereplőinek is, hogy megélhetésük céljából a hűséget sem ismerik. Megjegyzem modellként dolgoztam, és ha egy reklámra leszerződött valaki, akkor tilos volt legalább 1 évig más mobilszolgáltató reklámjában szerepelni. A westelnek semmi kreativitása, drága ráadásul náluk aztán tényleg a térerő vidéken luxus. Legalább a vodafe mident megtesz hogy fejlődjön és tornyokat épít, függetlenedett hamar a westeltől és a pannontól. Én nem azt mondom , hogy makulátlan a voda , de a másodperc alapú számlázás és az olcsó tarifadíjai még mindíg verhetetlenek. Sokan pártolnak át a vodafra. Amúgy meg létezik az a lehetőség hogy egy pannonos számot megtartva, ha valaki pannonos, átírányítsa vodafonra hívásait, így számát megtarthatja. Higgyétek el én tudok mindent a mobilosokról ott dolgoztam..
  • Mixyboy #21
    Hello!

    Vodas vagyok - elofizeto!
    A tererovel meg mindig gondjai vannak Vodanak, csak hogy mindenkit megnyugtassak. Es Letenye nem falu! Egy kisváros, elég fontos határátkelő, stb, és ha úgy vesszük alig tudok telefonálni a házból, de még az udvaron is néha gáz!!! Es nem völgyben lakok, meg ilyesmi!

    De westel telleg draga! Ha majd lejar a ket ev (VodaNet miatt) akkor is VitaMax-os maradok, ha megoldhato, a regi szamommal!

    Sztem Voda jo, es westel nagyon tullott a celon, jogos a Voda felhaborodasa! Ez olyan, mintha a Voda ugfy reklamozna, hogy kiad egy tablazatot, amin mondjuk ott a westel, a pannon, meg a voda percdija, es mindig egy smiley-val kiröhögi a másik két percdíjat... szal ennyi mára, Éljen Voda, még ha annyira nem is szeretem, de jobb mint westel - cvsak nem térerőben! De egyébként mindenhol máshol, ahol eddig jártam nagyon bevált, vonaton, van, hogy nincs westel, de Vodan wapozok stb :-)
    Na csa!