SG.hu

Ingyen letölthető a Microsoft SharePoint Services

A Windows SharePoint Services része a Windows Server 2003 keretében elérhető technológiáknak, a Windows Server 2003-at megvásárló ügyfelek számára érhető el. Az a rendeltetése, hogy csoportmunkára használható munkaterületet biztosítson intranetes és extranetes közösségeknek, a hagyományos fájlkiszolgálóknál egyszerűbb lehetőségeket teremtve ezzel a munkacsoportoknak az információk elérésére és megosztására.

A Microsoft csoportmunka- és következő generációs fájlkezelési technológiája, a Microsoft Windows SharePoint Services legújabb változata hatalmas növekedést eredményezett a seattle-i Gyermekkórház és Regionális Gyógyászati Központ, valamint a Saint Louis-i TALX Corporation infomunkásainak hatékonyságában, az ügyfelek megtartása, illetve az értékesítések terén. Ezzel együtt lehetőséget biztosít az informatikai vezetőknek, hogy jobban tudják kezelni az intranetes helyek felügyeletével járó összetett feladatokat és a költségeket.

A Windows SharePoint Services és a Windows Server 2003 együttese azonnali előnyöket nyújt a végfelhasználóknak és az együttműködő csoportoknak: integrált csoportmunka-eszközöket biztosít, amelyek lehetővé teszik a dokumentumok beadását és kivételét, a verziókezelést, vitafórumok, listák és felmérések, valamint eseménynaptárak használatát. Ha figyelembe vesszük, hogy ezeken a lehetőségeken túl a csoporttagok elérhetősége is megtekinthető, érthető, miért nő meg nagymértékben az infomunkások hatékonysága.

A TALX a hagyományosan papíron végzett személyzeti és bérszámfejtési műveleteket automatizáló adatközponti szolgáltatásokat nyújt a Fortune 500-as listáján szereplő cégek több mint 65 százalékának. A vállalat felismerte, hogy az optimális csoportmunka-megoldás üzembe helyezésével teljes mértékben kiaknázhatnák a szervezeten belül rendelkezésre álló ismerteket, és eljuttathatnák azokat mindenkihez. A közelmúltbeli cégfelvásárlásokat követően a TALX bevezette a Windows SharePoint Services 2. bétaváltozatát. Ennek hatására jelentős - egyes csoportoknál a 20%-ot is elérő - hatékonyságnövekedést sikerült elérnie. A Windows SharePoint Services szerves részét alkotja annak, ahogyan a TALX bővíti szolgáltatásválasztékát, növeli alkalmazottai és ügyfelei körét, ugyanakkor emeli szolgáltatásainak a színvonalát.

"A Windows SharePoint Services integrált platformszolgáltatásokat nyújt, ami a kisvállalatoknak és a nagyvállalatoknak egyaránt módot ad a csoportmunka-lehetőségek és az informatikai előnyök azonnali, a meglévő beruházásokon alapuló kiaknázására" - fejtette ki Kurt DelBene, a Microsoft tartalomkészítési és csoportmunka-szolgáltatásokért felelős alelnöke. "A Windows SharePoint Services választ ad a végfelhasználók körében a webes csoportmunka iránt jelentkező egyre fokozódó igényekre, ugyanakkor olyan integrált és nagy teljesítményű megoldást biztosít az informatikusoknak, amely jól kezeli az intranetek növekvő összetettségét, csökkenti a felügyeleti költségeket, és javítja az ügyfelek megelégedettségét."

Az informatikusok egyre nagyobb mértékben kénytelenek szembesülni a webes csoportmunka iránti igénnyel, ami az intranetes webhelyek kezelhetetlen elburjánzásához, növekvő költségekhez, és a rendszerek bonyolultabbá válásához vezet. A Windows SharePoint Services kielégíti az informatikusok körében az integrált, a költségeket és a bonyolultságot csökkentő platform iránt jelentkező szükségletet. Optimális egyensúlyt teremt a felhasználók számára nyújtott zavartalan, önkiszolgáló használati lehetőségek, valamint a skálázható, bővíthető és nagy teljesítményű felügyeleti környezet között, amely sokféle funkcióval van felruházva (pl. kvóták, tartalomzárolás, a helyek korának automatikus kezelése, más néven életciklus-kezelés stb.).

A Windows SharePoint Services mostantól ellenszolgáltatás nélkül letölthető a Windows Server 2003 vásárlói számára erről a weboldalról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!