JohnnyCage

A jövő héten mutatja be a PSX-et a Sony

A japán szórakoztatóelektronikai óriás Sony Corp. a jövő héten adja ki a PlayStation 2 bővített változatát, a PSX-et, amely TV tunerrel, DVD felvevővel, és merevlemezzel is rendelkezni fog.

A Sony egy komplett szórakoztatóközpontot kíván a felhasználó kezébe adni azzal a PSX elnevezéső készülékkel, amely a jövő héten jelenik meg, és a toronymagasan piacvezető PlayStation 2 játékkonzol mellett TV tunert, DVD felvevőt, és merevlemezes meghajtót is tartalmazni fog egy fehér színű dobozban. A Sony új üdvöskéjének kiadására a CEATEC Japan 2003 kiállításon kerül sor jövő kedden Makuhariban, nem messze Tokiótól, derült ki a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai gyártójának pénteki sajtóközleményéből.


A PSX várhatóan még az idei év vége előtt megjelenik Japánban, az európai, illetve észak-amerikai kiadásra pedig a jövő év elején kerül sor. Mint azonban a Sony egyik szóvivője pénteken elmondta, a társaság pontos kiadási határidőt még nem szabott meg, és az óriáscég ezidáig még a készülék bevezető árát sem határozta meg.

A Sony az új készülékkel egy olyan, komplett szórakoztatóközpontot szeretne piacra dobni, amely a rendkívül sikeres PlayStation 2-re épül, és segít fellendíteni a játékkonzol közelmúltban kissé visszaesett eladásait. Egyes szakértők azonban úgy vélik, a Sony könnyen egy olyan szituációba keveredhet a készülékkel, amelyben a PSX más Sony termékek eladásait csökkenti le. Egy ilyen helyzet ne kedvezne a társaságnak, amely az utóbbi időben jelentős visszaesést regisztrált Vaio PC termékeinek, valamint számos szórakoztatóelektronikai megoldásának körében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #20
    egy gépbe való dvdiro 30e ft
  • Cat #19
    de
    japánban :I
  • Mike #15
    ja de mennyibe fog ez kerülni

    mert ha 100e lesz, nekem ugyan nem kell
  • b #12
    jaja, az eredeti pléjsztésönt hítták így.

    úgy tűnik miszter tamagocsi kirúgta az összes kreatívját. kicsit csalódás az ilyen ötlettelenség a szoni részéről. tokióban is jobb létre szenderült a harc szelleme. :)
  • zippofcy #10
    A PSXet nem 95ben mutatta be a Sony???
  • Diver #9
    Nagyon sok plasma kijelzoben nincs TV tuner ezert nevezik kijelzonek:-))
    A videokban is van TV tuner.
  • versio #7
    tvtuner valszeg azért kell bele mert csak onnan vehetsz fel ,külsö jelröl nem
    igy akarják kikerülni hogy filmeket copyzzunk, de majd jol meghackelik aztán királyság:)
  • Darth Sith #6
    DVD felvevő. seggség. egyszerü CD író és kész. lementi vinyóra és CD re kiírom. habár DVD író ne rossz dolog, csak majdnem többe kerül mint az egész cuccos. :D
  • Zoldalma #5
    Gondolkodj:
    "a PSX-et, amely TV tunerrel, DVD felvevővel, és merevlemezzel is rendelkezni fog."

    DVD felvevovel.......szerinted?
  • Rincewind #3
    Ehh, egy ilyen és más nem is kell a TV mellé. :)