JohnnyCage

Online közvetítés az iraki konfliktusról

A Reuters hírügynökség adatfolyam alapú online videóközvetítést indít be az iraki konflikutusról, hogy az aggódó hozzátartozók, valamint az érdeklődők munkahelyükön is folyamatos, friss információhoz jussanak a helyzetről.

A Reuters Raw Video elnevezésű, szerdán bejelentett ingyenes szolgáltatás a hírügynökség www.reuters.com weboldaláról lesz elérhető az elkövetkező napokban. A hírműsort napi 24 órában közvetíttik online, és a harci műveletek, illetve események mellett az olyan kiemelt híreknek is otthont ad, mint például a tárgyalások menete, illetve az egyes kormányok döntései, közleményei.

Az online videóműsort természetesen a társaság fizetős szolgáltatásának felhasználói is elérhetik.


Az emberek már csak a parancsra várnak

A Reuters szerdai bejelentése is azt bizonyítja, hogy a hírügynökségek, illetve hírtelevíziók nagy erőkkel készülnek az egyre elkerülhetetlenebbnek tűnő iraki háború fejleményeinek tudósítására. Az online híroldalak feltűnő készülődése egyáltalán nem véletlen, hiszen az utóbbi időben napvilágot látott felmérések egyértelműen azt mutatják, hogy világszerte egyre több ember fordul a Világháló felé, ha a friss hírekről szeretne értesülni. A webes híroldalakra először a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás sorozatot követően hárult igazán komoly szerep, és a szolgáltatások magas színvonala jelentősen megnövelte az oldalak népszerűségét.


A Reuters mellett az ABCNews.com is kínál az aktuális hírekkel foglalkozó - előfizetéses - online videószolgáltatást ABC News Live néven.

Ami a Reuters stratégiáját illeti, a társaság a közelmúltban radikálisan átszervezte webes tevékenységét. Ezen átszervezés részeként tavaly ősszel új formában folytatódott tovább a Reuters.com weboldal pályája. A hírügynökség azt reméli a szolgáltatásról, hogy a társasághoz vonzza az előfizetői körön kívüli befektetőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Creeping Death #59
    Az orosz siten, az Events-ben olvassátok Ramzaj hozzászólásait. Most már biztos - mivel eddig mindenkinél mindent előbb tudott, - hogy ő nem más mint az orosz katonai hirszterzés fedőneve.
    Amik baromian dühösek rá.
  • Creeping Death #58
    Figyelem!

    http://www1.iraqwar.ru/index.php?sesid=2&userlang=en


    Ez egy újonnan alakult orosz weboldal, ami kifejezetten az iraki és afgán háború eseményeit kíséri figyelemmel. Az oldalt abszolút profi orosz újságírók, hadtörténészek, elemzők tartják fönn abból a célból, hogy mindenki számára a lehető legobjektívebben nyújtson információt a háborúról és az irakban folyó eseményről.
    A híreket az orosz hírszerzés (sokukat valószínűleg titkosszolgálat is) szolgáltatja a lapon. Emellett rengeteg más információt meg lehet tudni a lapon az iraki konfliktusról az orosz szakemberek álatal írt elemzésekből/cikkekből és a részletes térképekből.

    Mindenkinek ajánlom az oldal megtekintését. Eddigi tapasztalataim alapján ez volt az egyetlen olyan oldal, amin a hírek propaganda mentesek és elfogulatlanok voltak. Sokkal inkább a tényekre szorítkozik és a rajta olvasható hírek is megbízhatónak és reálisnak tűnnek.
    Jó olvasást és informálódást.
  • sztavrosz #56
    Jaja nagyon kemény a felső kép. Nagyon humoros, hogy most egy volt gyapotszedő megy meghódítani a világot. :)) FUCK USA!
  • AtomHeart #55
    A felso kep kemeny. Nem lehet fellelni valahol nagyobban?
  • [NST]Cifu #50
    Előre bocsátom, hogy én egyik politikai oldalnak sem hiszek már, de itt azért ne védjük a Simicskó féle ostobákat ennyire.

    Egyfelől a nagy politikai támogatás gyakorlatilag annyiból áll, hogy a légterünkön átengedjük az USA és Britt gépeket, valamint a Taszári bázis ilyen célú felhasználása ellen nem emelünk kifogást. Erre amúgy a németek és a franciák is hajlandóak, a Belgák mellet. Szóval azért nincs olyan "hű-de-nagy" háborúpártiság.

    Amúgy én már csak azért sem hiszek a fidesznek, mivel a párt "Katonai Szakértője", Simicskó István képes volt olyasmit kinyilatkozni, hogy a Gripen-ek fordulóköre az országhatárt feszegeti, illetve a magyar légtérben nem lehetséges a légi utántöltés, mivel ahoz nincs elég hely a légtérben!!!
    És ő a katonai szakértő. El tudom képzelni, mit gondolhattak a Kecskeméti pilóták az ilyen kinyilatkozások után...
  • Laci73 #37
    Szia Csabi!

    Ebben tökéletesen igazad van, Husszein minden idők egyik legvéreskezűbb diktátora. De a hatalmát pontosan a most ellene fellépőknek (is) köszönheti...
    Meg kellett volna várni a vizsgálatok végét. Miért ennyire türelmetlen az USA? Mert a venezuelai válság és a megbízhatatlan Szaúdi-Arábia mellett nincs "biztosítva" a számára létfontosságú kőolaj.
  • Inquisitor #31
    Így van!
    Csak nem az USA önkényes akciójában !!!
  • Mike #25
    nem
  • Mike #24
    Ez a telefonos szavazás jó ötlet

    de lehetne olyan is, hogy neten keresztül lőni mondjuk tankból
  • Mike #23
    érdemes elolvasni, hány év kell ahhoz, hogy az iraki olajmezőket megfelelő mértékben, nyereségesen ki lehessen termelni, meg hogy mennyi pénzt kéne oda befektetni