Franczy

Lexmark újdonságok

A Lexmark a hét végén számos vadonatúj terméket jelentett be, így többek közt két új nyomtatót és egy dokumentumkezelő szoftvercsomagot, mely újdonságoktól a cég vezetősége nem titkoltan azt reméli, hogy a Lexmark 2003-ban növelni tudja majd piaci részesedését. A Lexmark most bejelentett nyomtatóinak olyan nagy és neves nyomtatógyártók hasonló kategóriás modelljeivel kell majd konkurálniuk, mint például a Hewlett-Packard, a Canon, vagy az Epson.

A keresztségben X5150 All-In-One Print Center nevet kapott Lexmark újdonságnak már a nevéből is sejteni lehet, hogy egy olyan, manapság egyre divatosabb multifunkciós eszközről van szó, mely a hagyományos színes nyomtatási feladatok ellátása mellett szkennelésre, fénymásolásra és faxolásra is alkalmas. Szakértők szerint nem meglepő, hogy a Lexmark most többek közt egy ilyen új multifunkciós eszközt is piacra dobott, ugyanis a legfrissebb eladási mutatók arról tanúskodnak, hogy ezen eszközök mind az Egyesült Államokban, mind a világ más régióiban egyre kelendőbbek.

A multifunkciós nyomtatók egészen a közelmúltig a nyomtatóipar mostohagyermekeinek számítottak, mára azonban teljesen megváltozott a helyzet, ugyanis ezen eszközök roppant népszerűek a felhasználók körében - nyilatkozta Steve Baker, az NPDTechworld piackutató cég elemzője, majd hozzátette, hogy a legtöbb esetben olcsóbb egy multifunkciós nyomtatót venni, mint külön egy hagyományos nyomtatót, egy szkennert és egy faxot. A Lexmark X5150 All-In-One Print Center ára egyébként mindössze 149 dollár.


Lexmark T420d

A Lexmark ugyancsak most jelentette be azt a T420d típusjelzésű fekete-fehér lézernyomtatóját, melyet elsősorban irodai felhasználásra szán, és amely újdonság ára 649 dollár. A Lexmark T420d percenként huszonkét oldalas nyomtatási sebességgel rendelkezik. Szintén most mutatkozott be a Lexmark Document Solutions Suite nevezetű dokumentumkezelő szoftvercsomag, mely arra hivatott, hogy a vállalkozások számára megkönnyítse a különböző dokumentumok tárolását, kezelését, illetve nyomtatását. Az új szoftver a gyártó szerint nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarít majd a cégek számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!