Csabi

Új Officejet multifunkciós készülékek

A HP különböző multifunkciós készülékei megjelenésük óta nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. A cég Officejet termékcsaládjához tartozó, sokoldalúan használható eszközei közül számos típus a nyomtatás és a szkennelés mellett a faxolást és a hálózati alkalmazásokat is támogatja. A HP legújabb készülékei is képesek ezen funkciók megvalósítására, viszont az elődeikhez képest nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek.

A legújabb Officejet d széria négy új készüléket tartalmaz, amelyeket a HP elsősorban a kisebb cégek számára ajánl. Az új modellek nagyon jó minőségű nyomtatásra és szkennelésre képesek, hatékonyan támogatják a hálózati alkalmazásokat, és egyes modellek a digitális fényképezőgépek esetében használt memóriakártyákkal is kompatibilisek.


Az új Officejet d125xi, d135/xi, d145 és d155xi típusú készülékek az alapvető paramétereikben megegyeznek. Így mindegyik modell a leggyorsabb üzemmódban 19 fekete fehér vagy 16 színes oldalt képes kinyomtatni egy perc alatt. A cég szerint megfelelő minőségű fotópapíron a 2400 dpi felbontás is elérhető. Az új készülékekbe épített szkenner optikai felbontása 1200 x 4800 dpi, míg a színmélysége 48 bit. A lapolvasóhoz automatikus lapadagoló is tartozik. Az Officejet d szériás termékek - a d125xi kivételével - támogatják a jó minőségű faxolást is.

Az HP Officejet d145 és d155xi típusú modellek kompatibilisek a Photo Proof Sheet funkcióval, amelynek köszönhetően a különböző memóriakártyákon tárolt fényképek kinyomtatásához számítógépre sincs szükség. Az új készülékek a CompactFlash, a SmartMedia és a Sony Memory Stick kártyákat támogatják.

A HP Officejet d135/xi és d155xi típusú eszközök hamarosan nagyobb mennyiségben is elérhetővé válnak, míg a d125xi és d145 modellek áprilisban kerülnek piacra. Az új multifunkciós készülékek ára 500 és 800 dollár között alakul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csiszi #1
    De akkor mi a különbség, változás az elődökhöz képest, illetve a modellek között?