JohnnyCage

Sony: Kedvezményes játékok konzolra

A japán szórakoztatóelektronikai óriás Sony Corp. amerikai leányvállalatának videójátékokkal foglalkozó részlege a napokban egy olyan kedvezményt jelentett be, amelynek keretében a legsikeresebb játékok ára akár a felére is csökkenhet.

A Sony Computer Entertainment America közleménye szerint a közeljövőben elindít egy "Greatest Hits" sorozatot, amelybe egyaránt bekerülhetnek a társaság, és más kiadók által forgalmazott PlayStation 2 játékok. Az akciós játékok ára 24,95 dollár lesz, amely megközelítőleg az eredeti ár fele.

Egyes elemzők szerint a Sony várhatóan további engedményeket fog bejelenteni a májusi Electronic Entertainment Expo (E3) kiállításon, amelyek a PlayStation 2 játékkonzolt, és a hozzá kapható játékszoftvereket egyaránt érinteni fogják.

A Sony közleménye szerint a napokban bejelentett akció játékainak legalább 9 hónaposnak kell lenniük, az eladott példányszámnak pedig el kell érnie a 400 ezer darabot. Az engedményes sorozat első négy tagjai az ATV Offroad Fury, a Twisted Metal: Black, a Dark Cloud, és a Gran Turismo 3 A-spec játékok lesznek. A Sony szerint a négy játék ezidáig összesen mintegy 2,8 millió példányban keltek el. A négy kedvezményes játék jelenleg 49,99 dollárba kerül, akárcsak a legtöbb színvonalas PlayStation 2, Nintendo GameCube, és Microsoft Xbox játékszoftver.

Mint a Sony képviselője elmondta, a társaság korábban hasonló kedvezményprogramot indított az eredeti PlayStation játékkonzolhoz készült szoftverek körében is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • b #6
    szóval már van ps2-höz is csip? hmm..., és az xboxszal mi helyzet?
  • rolika #5
    Eszi, de meg kell csipezni, meg kell egy Action Replay IS mellé. A kettő együtt 25e.
    Kapsz belőle 3 leértékelt játékot, amiből ha az egyik a GT3, akkor fél évig el is vagy, mint befőtt.
  • braindance #4
    PSX2 is eszi az írott cd-ket?
    Ha igen az milyen áron van (egy írott psx2 játék)?