Franczy

Addonics Combo CDRW/Copier

Az Addonics Technologies képviselői a napokban bejelentették a cég legújabb termékét, mely nem más, mint egy olyan, kifejezetten CD-k másolására kifejlesztett önálló CD duplikátor, mely személyi számítógépekhez csatlakoztatva akár mint egy teljesen szabványos külső CD-RW meghajtó is képes funkcionálni, a számítógéphez történő csatlakoztatásáért pedig USB, vagy FireWire interfész felelős.

Az Addonics képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az Addonics Combo CDRW/Copier névre keresztelt eszköz forgalomba hozatala egyértelműen annak a jele, hogy manapság világszerte egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan eszközök iránt, melyek segítségével akár számítógép nélkül is pillanatok alatt kompletten lemásolhatóak a kívánt CD-k, melyek természetesen lehetnek normál audio-CD-k, CD-R diszkek, vagy akár Photo-CD-k is. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint hogy belehelyezik a másolni kívánt lemezt az eszköz felső, úgynevezett forrás meghajtójába, valamint egy üres lemezt a berendezés alsó meghajtójába, és ezt követően pár percen belül már el is készül a tökéletes másolat. A fejlesztők szerint az Addonics Combo CDRW/Copier használata révén el lehet felejteni a sok esetben túl bonyolult CD-író szoftvereket, sőt a felhasználóknak lényegében még gombokat sem kell nyomkodniuk a CD-k elkészítése érdekében, magyarul az eszköz használata egyszerűen gyerekjáték. A combo CD-író újdonság sebességére sem lehet panaszunk, ugyanis a huszonnégyszeres sebességgel írható, 650 MB-os kapacitású lemezeket kevesebb mint négy perc alatt elkészíti.


Az Addonics természetesen azzal is tisztában van, hogy egyes felhasználók nem elégednek meg egy olyan eszközzel, mely semmilyen beállítási lehetőséget sem nyújt a számukra, valamint arról sem feledkezett meg, hogy sokan nem csak komplett CD-k másolására, hanem saját CD-k készítésére is igénybe szeretnék venni az Addonics Combo CDRW/Copiert. Éppen ezért adott a lehetőség, hogy az eszközt a megfelelő USB, vagy FireWire portra csatlakoztatva, mint egy teljesen szabványos külső CD-írót lehessen használni, és az Addonics az ilyen esetekben elengedhetetlenül szükséges CD-író szoftverekről sem feledkezett meg.

Az Addonics Combo CDRW/Copier USB 2.0 interfészes változata 429 dollárba, FireWire verziója pedig 469 dollárba kerül, mely pénzért lényegében egy olyan CD duplikátort kapunk, melyben egy 52x-es olvasási sebességre képes CD-ROM meghajtó, valamint egy 24x10x40x-es CD-író is helyett kapott, és amely a következő formátumokat támogatja: CD-ROM, CD-ROM XA Mode-2 Form 1/2, Mix mode CD, Video CD, CD-I movies (MPEG), CD-DA, CD-Extra, CD-G és CD TEXT.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnarchoiD #2
    a magyarok lassan mar 1eve csinaltak egy ijet .. ez miert nagy durranas ?
  • Laalee #1
    140K ert gratulalok annak aki megveszi...