Franczy

Új MP3/CD lejátszók a SONICBlue-tól

A SONICBlue képviselői a kaliforniai Santa Claraban bejelentették, hogy az MP3/CD lejátszók piacán tapasztalható egyre komolyabb felhasználói igények kielégítése végett két új terméket dobnak piacra.

Mindkét újdonság a SONICBlue rendkívül sikeres RioVolt termékcsaládjába tartozik, a csúcsmodell, a RioVolt SP250 nem kevesebb mint nyolcperces rezgés és ütésvédelmi megoldással és beépített FM rádióval rendelkezik, a belépőszintű RioVolt SP90-es modell pedig minden bizonnyal elsősorban rendkívül kedvező, 99 dolláros árával hódít majd a felhasználók körében. A bejelentés kapcsán a cég képviselői elmondták, hogy az új készülékek egyesítik magukban a normál hordozható CD-lejátszók és MP3-lejátszók minden előnyét, hiszen képesek a standard audio-CD-k lejátszására, valamint ezenkívül az MP3, illetve WMA (Windows Media Audio) formátumban tárolt zenei felvételeket tartalmazó CD-ket is kezelik. A SONICBlue szerint az új modellek segítségével egyetlen CD-ről folyamatosan akár 350 órányi zenét is le lehet játszani, persze csak ha az akkumulátor is bírja a kiképzést.


A SONICBlue szerint egyébként jelenleg a RioVolt SP250 típusjelzésű modell a világ legfejlettebb MP3/CD lejátszó készüléke. A RioVolt SP250 mindent tud, amit a nagy előd RioVolt SP100, ám ezenfelül még számos új szolgáltatással is rendelkezik. A cég leginkább a készülék nyolcperces rázkódásvédelmi rendszerére büszke, mely által az ígéretek szerint minden körülmények között biztosítva van a folyamatos zenei lejátszás. A RioVolt SP250 az integrált FM tuner révén a rádióadások vételére is kiválóan alkalmas, a felhasználók pedig könnyedén beprogramozhatják és el is tárolhatják kedvenc rádióadóik adatait. Az új csúcsmodell kezelőfelülete egyébként a díjnyertes Rio 800-as MP3-lejátszó kezelőfelületére épül, ami a fejlesztők szerint önmagáért beszél. Az SP250-es modellhez mellékelt akkumulátorok segítségével tizenöt órán keresztül képes működni a lejátszó, de az ugyancsak az alapfelszerelés részét képező hálózati adapter révén a lejátszási idő lényegében végtelen lehet. A felhasználók ezenkívül egy összehajtható fejhallgatót és egy fülhallgatót is kapnak, vagyis lényegében a RioVolt SP250 179 dolláros ára nem nevezhető eltúlzott árnak. A 99 dolláros áron kapható belépőszintű RioVolt SP90 kétperces rázkódásvédelemmel és a RioVolt SP100-ról már ismerős nagy LCD kijelzővel rendelkezik. Mindkét újdonság napokon belül világszerte megjelenik majd a boltok polcain.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsampi #6
    Csak az a gond, hogy itthon nem lehet majd kapni. Az index forumon már megkérdezetem, ti mit tudtok a vámról, amit külföldről rendelek. Az SP250-es 203 dollár lenne szállítási költséggel együtt. De ugye a vám?
  • Tomcat.no1 #4
    Én Lenox-ot akartam venni! Akkor most inkább még várjak vele míg bejönnek ezek a cuccosok?