Mikeyy

CorelDRAW ESSENTIALS augusztustól a boltokban

A Corel Corporation bejelentette a CorelDRAW ESSENTIALS-t, a grafikusoknak szánt programcsomagját, amely augusztusban fog megjelenni a boltok polcain, várhatóan 109 USD áron.

A Corel díjnyertes grafikai és képszerkesztő programjaira - CorelDRAW 9 és Corel PHOTO-PAINT 9 (mindkét szoftver teljes verziójának egy módosított változata lesz a programcsomagban) - alapozva a CorelDRAW ESSENTIALS a felhasználók számára két grafikai alkalmazás funkcionalitását nyújtja egyetlen könnyen használható, rugalmas csomagban. "Elköteleztük magunkat arra, hogy a vásárlók kreatív igényeinek kielégítésére a megfelelő eszközöket biztosítjuk a megfelelő áron. A CorelDRAW ESSENTIALS-t olyan felhasználók számára terveztük, akik már túlléptek a belépőszintű grafikus termékeken" - nyilatkozta Ian LeGrow, a Corel kreatív termékekkel foglalkozó részlegének alelnöke. "

A CorelDRAW illusztrációk, képek készítésére szolgáló alkalmazás, amely a kreatív eszközök széles választékát biztosítja a felhasználók számára. A Corel PHOTO-PAINT egy képszerkesztő alkalmazás, amely képek készítésére és módosítására szolgál, és rengeteg effektust biztosít művészi hajlamaink kiélésére. Ezek az alkalmazások tulajdonképpen megoldást jelentenek minden grafikai munkára, hiszen lehet velük illusztrációkat, tervrajzokat, lakás-felújítási terveket, képeslapokat, naptárakat, tájkert terveket, weboldalakat és ezeken kívül még rengeteg dolgot készíteni.

A fent említett két alkalmazáson kívül a CorelDRAW ESSENTIALS a következő szoftvereket tartalmazza majd: Corel CAPTURE 9, Canto Cumulus Desktop LE 5.0, Adobe Acrobat Reader 5.0, QuickTime 5 lejátszó, Digimarc Digital Watermarking, Human Software Squizz!, CorelTUTOR, QuickTour Movie. A csomagban szerepel még 5000 clipart kép, 1000 nagyfelbontású fénykép és 100 TrueType betűtípus.

A CorelDRAW ESSENTIALS Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows NT 4.0 és Windows XP operációs rendszerekre augusztustól lesz elérhető. A programcsomag francia és német változata még szeptember folyamán megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)