Mikeyy

Új zenelejátszó eszközök a Compaq-tól

A Compaq Computer három új, az iPAQ termékcsaládba tartozó terméket mutatott be: az iPAQ Music Center-t, az iPAQ Personal CD Player PCD-1-et, és népszerű iPAQ Personal Audio Player-ének második generációját, a PA-2-t.

Az iPAQ Music Center a Compaq állítása szerint jelenleg a piacon levő legfejlettebb zene menedzselő eszköz. Az új termék több mint 5000 dal (vagy 400 CD) MP3 formátumban történő eltárolására képes egy belső merevlemezen, és a hatalmas zenei kollekció nagyfokú személyre szabhatóságát és rendszerezhetőségét biztosítja. A készülék segítségével a felhasználók akár még internetes rádióadókat is hallgathatnak. A Music Center könnyedén illeszthető bármely Hi-Fi vagy házimozi rendszerhez, és egy tévére csatlakoztatva azt vizuálisan rendszerezhetjük és szortírozhatjuk zenei gyűjteményünket. Az iPAQ Music Center az Egyesült Államokban július 15.-n kerül a boltokba 799 USD áron.

Az iPAQ Personal Audio Player PA-2 kicsi, könnyű (nagyjából 100 gramm) és strapabíró így ideális választás lehet utazás vagy sportolás mellé. A díjnyertes PA-1 képességeit kibővítve a 64 MB-os PA-2 további MMC memóriakártyák illesztését teszi lehetővé, így a maximálisan elérhető 128 MB memóriában már megfelelőnek mondható mennyiségű MP3, WMA vagy AAC formátumú digitális zenét tárolhatunk. A készülék akkumulátora 14 órán keresztül biztosítja a folyamatos akadás mentes zenehallgatást. A iPAQ Personal Audio Player PA-2 július végén kerül a boltok polcaira 250 dolláros áron.

Az iPAQ Personal CD Player PCD-1 tulajdonképpen egy hordozható MP3 CD lejátszó, amely CD-R (egyszer írható) és CD-RW (újraírható) lemezeket is felismer. Ezen kívül a PCD-1 lejátssza a hagyományos audio CD-ket is, és beépített FM tunert tartalmaz, így a zenei szolgáltatások széles választékát nyújtja. Az új termék személyre szabható equalizer beállításokat tartalmaz, és jár hozzá egy infravörös távirányító is, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket távolról is kezeljük. Az iPAQ Personal CD Player PCD-1 augusztus elején kerül a boltokba 199 dolláros áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!