Gyurkity Péter

Saját táblát dob piacra a OnePlus

A cég belép a számára új területre, viszont eközben új csúcstelefonja is megjelenik.

A OnePlus néhány hónappal ezelőtt 4 nagy frissítést ígért, ezzel követte azon gyártók sorát, amelyek kitolták az Android operációs rendszer hivatalos támogatásának időtartamát. Most gőzerővel készülnek a saját rendezvényre, amelyen várhatóan több eltérő megoldásról rántják majd le a leplet. Ezen a listán futunk gyorsan végig, hogy kellőképp felkészüljünk az új termékekre.

A cég hivatalos oldalán már látható a Cloud 11 névre keresztelt rendezvény fontosabb ígérete, eközben azonban külsős források már meg is mutatták nekünk a sorrendben első tábla külsejét, annak formáját. Ebből kiderül, hogy a OnePlus 11 mellett ez a készülék is érkezőben van, mégpedig unibody fém külsővel, 11,6 hüvelykes kivitelben, egy hátoldali kamera kíséretében. Ez utóbbiról egyelőre nem tudni, hogy pontosan hány érzékelőt tartalmaz, viszont ennél sokkal fontosabb, hogy egyáltalán belépnek a területre.

Ahogy említettük, a tábla mellett hamarosan megjelenik a soron következő csúcskategóriás okostelefon, amely a OnePlus 11 nevet kapta meg. Ez nyilván kellően erős hardvert kap majd, az 5G megfelelő támogatásával, viszont nagyon úgy tűnik, hogy piacra dobják a 11R típust is, amely egyes vélemények szerint kissé redundáns, ugyanis nem kínál jelentős eltérést a meglévő (illetve most befutó) változatokhoz képest. Legalább 3 eltérő fejlesztésre számíthatunk tehát, a OnePlus Pad ezen a csoporton belül jó eséllyel egy kedvezőbb árú csúcstáblaként rajtol majd el, bár erre még nem vehetünk mérget.

A rendezvény február 7-én esedékes, ennek főbb részleteiről mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!