Gyurkity Péter

Szupergyors töltéssel jön a OnePlus 10R

Rekordot döntene a hamarosan befutó új készülék, de már a következő célt is kijelölték.

Az Európában is meglehetősen jól ismert kínai gyártó kapcsán legutóbb annak hajlítható okostelefonjáról írtunk, eközben azonban az illetékesek egy másik területen is igyekeznek komoly előrelépést megvalósítani. Most ez a másik terület, a gyorstöltés funkciója van soron, ahol megdőlhet az eddigi rekord.

A Twitter oldalán közzétett rövid bejegyzésben arra hívják fel az érdeklődők figyelmét, hogy a hónap vége előtt hivatalosan is lerántják a leplet a OnePlus R10 5G típusról, amely nem kifejezetten az ötödik generációs elérés támogatásával, hanem a minden eddiginél gyorsabb töltés megvalósításával hódítaná meg a felhasználók szívét. Amíg ugyanis korábban, még tavaly ősszel, a Xiaomi kapcsán számoltunk be a 120 wattos gyorstöltés elérhetővé válásáról, a OnePlus már egy 150 wattos megoldással növelné az iramot, vagyis a fenti készülék a jelenleg elérhető leggyorsabb technológiát alkalmazná, miközben már a következő célt is kijelölik.

A fent említett, 150 wattos gyorstöltéssel mindössze 30 per alatt megoldható a nagyobb, kereken 5000 mAh-s akkumulátorok feltöltése, bár a beharangozóban két eltérő változat megjelenését vetítik előre, ezek sorrendben a 150W SUPERVOOC és a 80W SUPERVOOC. Előbbivel a telefon saját, 4500 mAh-s egységét 15 perc alatt juttathatjuk majd el a 100 százalékos szintre, az 50 százalékos töltöttséget pedig alig 5 perc alatt elérhetjük, tovább növelve ezzel a kényelmet. Tekintettel arra, hogy a 80 wattos változat korábban, az Oppo Find X5 Pro esetében elérhetővé vált, erre vonatkozóan már rendelkezünk némi tapasztalattal, ám mindenképpen érdekes lesz látni, hogy a OnePlus milyen élményt kínál majd a hétköznapokban.

A hivatalos bemutató április 28-án, a cég saját rendezvényén esedékes, a többi hardveres és szoftveres részletet akkor ismerjük majd meg. A következő lépés a 240 wattos technológia elérhetővé tétele lesz, meglátjuk, milyen sikerrel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!