Berta Sándor

Harmony OS került a Huawei okosivópalackjára

Új termékkel bővült a gyártó ökorendszere.

A 2019 augusztusában bemutatott Harmony OS nem csupán okostelefonokra, hanem táblagépekre, okostelevíziókra, dolgok internete és okosotthon-eszközökre, valamint más készülékekre készült. A Huawei most egy okosivópalackot dobott piacra, amelyet érintőképernyővel és szenzorokkal látott el.

A nemesacélból készített kiegészítő Bluetooth-kapcsolaton keresztül köthető össze automatikusan egy okostelefonnal, ha a tulajdonos lecsavarja a kupakját és az a készüléktől legfeljebb 50 centiméterre van. A beépített érintőkijelző számos hasznos információt jeleníthet meg, például a betöltött ital hőmérsékletét, az aktuális töltöttségi szintet; azt, hogy a felhasználó az adott napon már ivott-e; a teljes folyadék mennyiségét, vagy akár a tulajdonos nevét is, hogy senki ne keverje össze a saját ivópalackját máséval.

A számos színben (fekete, kék, fehér stb.) elérhető terméket ellátták mozgásérzékelővel, amelynek a segítségével mérhető, hogy valaki pontosan mennyi folyadékot ivott meg. A Huawei közölte, hogy a mérési hibaarány 8 százalék. A palackon elhelyezett antibakteriális védőréteg 99,9 százalékos hatékonysággal végzi a feladatát, míg egy IPX7 tanúsítvány biztosítja az elektronika vízzel szembeni védelmét.

A 250 mAh-s akkumulátor normális felhasználás mellett 20 nap üzemidőt kínál és mágneses kábel segítségével tölthető fel. A Huawei Haers nevű okosivópalack a Vmall rendszerében vásárolható meg 159 jüanért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)