SG.hu

Egy hét múlva kaphatók Magyarországon a Huawei új okosórái

A kínai cég Budapesten is bemutatta az egy hét múlva kapható Watch 3 és a Watch 3 Pro okosórákat.

A régiós piacon nagyon jól szerepelnek a cég okosórái és az audiótermékek, inkább csak a telefonok sínylették meg a céget érintő amerikai korlátozásokat - mondta el a sajtótájékoztatón Thomas Liu, a vállalat fogyasztói üzletágának igazgatója. Közlése szerint az idei év első három hónapjában háromszor annyi fülhallgató és egyéb audióeszköz kelt el, mint tavaly, és a viselhető eszközök forgalma a másfélszeresére, míg a számítógép-eladások az ötszörösére emelkedtek. Reményeik szerint a sikerszériát erősíteni fogja a most a hazai piacra érkező Watch 3 sorozat, valamint a FreeBuds és a MatePad szériák következő tagjai.


"A Watch 3 nem a 2019-ben megjelent GT2 sorozat folytatása, hanem 2017-es Watch 2 utódja" - mondta el Hadfi Norbert, a cég termékmenedzsere. "Magyarországon két modell kerül bevezetésre, a Watch 3 és a Watch 3 Pro, összesen három változatban barna és fekete bőrszíjjal. A széria jellemzője a hosszú üzemidő, a prémium kialakítás és az intelligens egészségmenedzsment." A Watch 3 fekete színben július 1-től lesz előrendelhető bruttó 140 ezer forintért. Rozsdamentes acél kivitelben barna bőrszíjjal 150 ezer forintba fog kerülni, míg a Watch 3 Pro-ért titánszürke készülékházzal és barna bőrszíjjal 164 ezer forintot kell fizetni. Ezen az eszközön mutatkozik be a magyar piacon a Huawei saját fejlesztésű operációs rendszere, a Harmony OS.


Az okosóra ívelt üveglappal és vadonatúj koronával érkezik, amely érzékeli a különböző mértékű nyomást és érintésre haptikus visszajelzést ad. Természetesen összekapcsolható az okostelefonnal, de az eSIM funkciónak köszönhetően a telefonról is lehet hívást indítani vagy fogadni. Mindehhez elegendő a telefonszámot és az adatokat megosztani egy okostelefonnal. A fitnesz- és egészségfunkciók akár százféle edzésmódot támogatnak, és az eszköz már a testhőmérsékletet is mérni tudja. Energiatakarékos módban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban (ilyenkor egyes funkciók ki vannak kapcsolva) pedig akár 21 napig bírja egy feltöltéssel, míg a Watch 3 okos üzemmódban három, ultrahosszúban pedig tizennégy napig működhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #4
    Szeretem amikor félreértik és kiforgatjék a mondandömat.
    Azt irtam, hogy minek kéne az alapnak lennie, a mobilnet nem volt köztük, de ha egy kicsit is tájékozodnál, akkor a mostani okosórák, minden haszontalan dolgot csinálnak csak épp a hasznosakat hagyják ki belölük vagy épp ugy hogy még véletlenül se legyen egy készülékben az összes olyan fejlesztés amire szükség lenne.
    Gondolok itt, hogy akár ugyan abba a sorozatban a sima verziója tud valami puszt amit a pro nem és a pro tud valami olyat amit a sima nem. majd mikor kiadják egy év mülva a következő szériát akkor kihagyják belüle azokat amiket az elözö már tudott esetleg még az akksi idő is rosszabb.

    Akkor hol a fejlödés, miért vegyem meg az ujabb verziot, ha az csak 3 napig birja mig az elözö széria meg 2 hétig ?

    A fejlesztés nálam anynit jelent, hogy az ujabb ugyan azt tudja mint az elözö csak még van valami plusz benne vagy funkcioban vagy akksi idüben, de nem az, hogy visszalépunk valamiben és csak uj designt csinálunk hozzá.

    Amiket alapnak irtam, a GPS-t a telefon nélküli zenelejátszást és a heardt rate monitorozást, meg a vo2-t már évekkel ezelött tudták az orák, akkor most nem kellene ezeknek már megugorhatatlan feladatnak lennie, hogy birják legalább 2 hétig és aki ezzel el van akkor ez lehetne a sima aki ennél többet akar annak ott lenne a pro meg az ultra verzio, amibe már van 100 sport meg 50 uj számlap meg minden felesleges szar.
  • zola2000 #3
    Tehát tudjun mobilnetet, Bluetootht és legyen akkora akksija hogy bírja két hétig, de ne legyen túl nagy és vastag?

    Az AliExpressen láttam olyant 30ezerért ami ezt ígérte de az kicsit hihetetlennek tűnik.
  • repvez #2
    Csak azt nem értem, hogy miért olyan nehéz végre már elkésziteni egy olyan okosórát ami fuggetlenül lehet használni a telefontol.
    Sportolás közben sztem pont az a legnagyobb elönye egy okosorának ha nem kellene magaddal cipelni a nagy telefont vagy a közeledben lennie.
    Mert igy értelmét veszti az egész dolog, kb anyni időbe telik elövenni a telót is mint megnézni ki hiv , mert a legtöbb esetben ugy is a telefonon kell felvenni, mert nincs mikrofon vagy nincs összekapcsolva fülessel és nem akarod kihangositani.

    Miért nem lehet megoldani, hogy mindegyik tudja a zenéket tárolni legalább 1-2gb méretben és BT-on keresztül egy füllhallgatóval összekapcsolni és pluszba a szokásos GPS , Heart rate monitor VO2 mérés és legalább 2 hetet birjon ki üzemidöben.

    KB ez lenne az alap amit mindegyiknek tudnia kellene a többi már extra lenne , ha van Esim akkor meg lehetne már mobil net is a spotify hallgatásásra.
    Ez a 100 féle sport mod is lehetne opcios, aki épp használni akar azt töltse le, de kelljen mindegyiknek ott lennie keresni a menüben.
  • MerlinW #1
    Kifejezetten szépnek tűnik.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.06.23. 17:24:30