Berta Sándor

Megújítja AirPods-kínálatát az Apple

A gyártó számos változtatást eszközöl a termékeken.

Mark Gurman, a Bloomberg jól értesültnek számító újságírója a cikkében arról számolt be, hogy az Apple AirPods prémium vezeték nélküli fülhallgatóinak új generációja jövőre érkezhet a piacra, ugyanakkor előtte még az alapmodell is frissítésen eshet át.

Az AirPods Pro következő generációja beépített mozgásszenzorokat fog kapni, amelyek a fitnesztevékenységek mérését segítik majd. Ezek a készülékek 2022-ben érkeznek. Emellett már az idén elérhetővé válik az AirPods új verziója, amelyet új dizájnnal látnak el. A módosításoknak köszönhetően ezek az eszközök az AirPods Próra fognak hasonlítani és egy új tokkal, valamint a korábbinál rövidebb szárakkal lesznek kiszállítva.

Ezenkívül - egyelőre nem részletezett - változtatások várhatók az AirPods Maxszal kapcsolatban is, amely az 549 amerikai dolláros ára miatt számos kritikát kapott, bár ennek ellenére nagyon keresett termék volt. Ennél a készüléknél egyelőre még nem merült fel egy második generáció piacra dobásának ötlete és még az is kérdéses, hogy a bejelentett kiegészítő színváltozatok elérhetők lesznek-e és ha igen, mikortól. Jelenleg a fejhallgató „űrszürke”, ezüst, égszínkék, zöld és rózsaszín színben kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!