Berta Sándor

Új funkcióval segítene a nézőknek a Netflix

A stream-szolgáltató azt reméli, hogy így sikerül a tartalomkereséssel járó frusztrációtól és időkieséstől megkímélni a felhasználókat.

A filmek és a filmsorozatok szinte végtelen választéka miatt az emberek sokszor úgy érezhetik, hogy nem tudnak választani a stream-platformok kínálatából. A hatalmas választék egyszerre átok és áldás. A Netflix most megoldást kínál a problémára: a Play Something nevű funkciót, amely a felhasználói szokások alapján teljesen automatikusan keres ki egy filmet vagy filmsorozatot.

A társaság már hosszú ideje teszteli a funkciót, korábban Shuffle Pay néven volt ismert, most pedig elérhetővé tette azt mindenki számára. A fejlesztés célja az volt, hogy az előfizetők néhány másodpercen belül szembesüljenek egy a rendszer által kiválasztott filmmel vagy filmsorozattal. Amennyiben valaki nem elégedett a korábbi szokásai alapján kiválasztott alkotással, akkor ismét rákattinthat a Play Something gombra. Akkor vagy egy teljesen új mű kerül lejátszásra vagy egy olyan, amelyet az illető már korábban elhelyezett a saját lejátszási listáján, vagy egy korábban végig nem nézett film vagy filmsorozat.

Az új funkció a profilnév alatt, a Netflix startoldalának a tizedik sorában vagy a képernyő bal oldalán megjelenő navigációs menüben található meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #2
    szar filmek közül ajánl fel random , akkor sem fogom megnézni ,csak mert felajánlja.
    Inkább arra kéne törekedniuk, hogy a sok szemét helyett talán valami normálist is feltenni.
    igy majd csak azt érik el, hogy ezt a random váltogato oldalon fogják nyomogatni a skip gombot egész nap, mert ha lenne normális akkor bvvagy találna a föoldalon , vagy a keresőbe beirva. ami kevesebb időbe tellik, mont ha egyesével kinyomogatja a nemtetszo ajánlásokat.
  • Myers #1
    Micsoda bajuk van az embereknek. A jólétben már nem tudnak mit csinálni.

    Szegények frusztráltak meg kiesik az értékes idejük. :(