Berta Sándor

Jövőre érkezhetnek az új AirPods modellek

Az Apple új termékek piacra dobását tervezi.

A Bloomberg számolt be arról, hogy az új AirPods és AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgatók a jövő év elején kerülhetnek a boltokba, éppúgy, ahogy egy új Homepod változat is. Ennek köszönhetően a társaság tovább építheti a viselhető és az otthoni termékekre, valamint a kiegészítőkre építő üzletét, amelynek a bevétele a mostani üzleti esztendő utolsó negyedévében 6,45 milliárdot tett ki. Ez 16 százalékos növekedés volt az előző üzleti esztendő hasonló időszakához képest. A szegmensbe tartozik az AirPods (Pro), az Apple Watch, az Apple TV, illetve táskák és töltők.

Amint a névtelenül nyilatkozó forrásoktól kiszivárgott, az óriáscég új, harmadik generációs vezeték nélküli fülhallgatói nem fognak rendelkezni a megszokott, fülből kinyúló részekkel. Emiatt komoly kihívást jelent a tervezés, hiszen egy kisebb házba kell integrálni az összes funkciót, a mikrofonokat és az antennákat.

Kiderült továbbá, hogy az új AirPods nem lesz ellátva aktív zajszűrési funkcióval, de az eddigi készülékeknél hosszabb lesz az üzemideje és a dizájnja a mostani AirPods modellekre fog hasonlítani. Csak az új AirPods Pro kap majd aktív zajszűrési funkciót.

Szintén ismertté vált, hogy mind a két tervezett termékbe új rádióchipek kerülhetnek, az tehát nem az AirPods Próban és a második generációs AirPods esetében alkalmazott H1 chip lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • monk00 #1
    Sejtettem én hogy nem szabad még lecserélnem a 2 évvel ezelőtt vásárolt airpodsomat. Majd jövőre...