Berta Sándor

Hardverek részlet­fizetésére is használható lesz az Apple Card

A kaliforniai óriáscég egy új lehetőséget akar kínálni az iPad, a Mac és más termékek vásárlói számára.

Az Apple növelni szeretné az eladásokat, ezért azt tervezi, hogy új finanszírozási lehetőségeket vezet be az általa gyártott hardverekkel kapcsolatban az Apple Card vonatkozásában. Az elképzelés lényege, hogy sok felhasználónak az új konstrukció segítségével - részletfizetésekkel - lehetővé válna egy új iPad készülék, Mac vagy AirPods megvétele. Az ajánlat várhatóan a következő hetektől lesz elérhető, a konkrét időpont ugyanakkor nem ismert - minderről Mark Gurman, a Bloomberg jól értesültnek számító újságírója számolt be.

Az új rendszer érdekessége, hogy a vásárlók kamatmentes részletekre vásárolhatják majd meg a különböző termékeket. Gurman a cikkében 12 havi törlesztési lehetőséget említett az iPad és a Mac modellek, valamint az Apple Pencil, az iPad táblagépekhez használható billentyűzetek és a Mac XDR kijelző esetében. Emellett az AirPods változatok, az Apple TV és a HomePod esetében legfeljebb 6 hónapos részletfizetés lesz választható. Mindez azokra az eszközökre is érvényes lesz, amelyeket az oktatási kedvezmények igénybevételével vásárolt meg valaki.

Az Apple egyik szóvivője nem kommentálta az információkat. A vállalat tavaly márciusban jelentette be, hogy a hitelkártyák területén is megjelenik, bár az Apple Card alapértelmezett módon virtuális példány lesz, amit külön kérésre küldenek el fizikai formátumban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!