Gyurkity Péter

Gyors töltéssel jön a Honor 30S

A telefon 5G-támogatást is kínál, középkategóriás teljesítménnyel.

A Huawei által a közelmúltban önállóvá tett márka még február végén rántotta le a leplet a Honor 9X Pro típusról, amely némileg kedvezőbb áron jelent meg, legalábbis az abszolút csúcskategóriás változatként felbukkanó View 30 okostelefonhoz képest. Most a Honor 30-sorozat van soron, amelynek első példánya a középső szegmenst célozza meg.

A telefon egyelőre külsős forrás jóvoltából tekinthető meg közelebbről az interneten, néhány hardveres részlet kíséretében. A telefon eszerint a Kirin 820G chipszetre épül, amely középkategóriás teljesítményt kínál, ehhez azonban már az 5G támogatása csatlakozik, így az ötödik generációs eléréssel nem lesz gondunk. Maga a készülék hivatalos neve alapján a tavaly bemutatott Honor 20S utódaként rajtol hamarosan el, ám míg a közvetlen előd egy hátoldali tripla-kamerával debütált, addig az új változat már egy négyes modult hordoz magán, legalábbis erre következtethetünk a most kiszivárogtatott renderképből.

A hátoldali modul pontos részleteit még nem közölték, egyelőre annyit látunk, hogy ez egy négyszögletű kialakításra épülne, nem lenne azonban nagyon meglepő, ha az alapokat a tavalyi modellről emelnék át, ezt pedig néhány további hardveres és szoftveres elemmel egészítenék ki. Ez tűnik logikus megoldásnak, eközben azonban azt legalább megtudtuk, hogy a telefon szélén egy ujjlenyomat-olvasót helyeztek el, míg a töltés kapcsán kiderül, hogy immár 40 wattos gyorstöltő funkciót is beépítenek, mégpedig 10V/4A konfigurációban. A hivatalos bemutatóra Kínára még ebben a hónapban sort keríthetnek, hacsak nem jön közbe valami.

A pontos kereskedelmi árat nem ismerjük, tekintettel azonban arra, hogy a Honor 20S eredetileg 240 eurós áron rajtolt el, ez valószínűleg nem sokkal lesz magasabb idén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!