Berta Sándor

Bővült az AWS fordító­szolgáltatása

A platform 22 további nyelvet támogat.

Az Amazon Web Services Translate a honlapok, az e-mailek vagy bármilyen más szövegek lefordítását teszi lehetővé. A szolgáltatás immár 54 nyelvet támogat, a legutóbb 22 nyelv, például az afrikaans, az albán, az azerbajdzsáni, a bengáli, a bosnyák, a bolgár, az észt, a grúz, a horvát, a kanadai francia, a lett, a pastu, a szerb, a szlovák, a szlovén és a tamil támogatását integrálták bele. A vállalat mindezt a Re:invent nevű fejlesztői konferenciáján jelentette be.

A társaság emellett további régiókban és városokban, így Észak-Kaliforniában, Hongkongban, Londonban, Párizsban, Stockholmban és Sydneyben is elérhetővé tette a platformot. Az AWS Translate integrálható különböző felhőajánlatokba, így fokozatosan a Google hasonló platformjának a vetélytársává válik, s mindez annak ellenére valósul meg, hogy amíg a Google szolgáltatása a felhasználóknak szól, addig az Amazon megoldása elsősorban a vállalatoknak. Az ajánlat az első 12 hónapban ingyenesen használható havi 2 millió karakterig. Utána minden további egymillió karakter 15 dollárba kerül.

A szolgáltatásba október elején integrálták a magyar, a török, a román, a thai, az ukrán, az urdu, a vietnámi és a magyar nyelv támogatását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #1
    de miért kell hozzá regisztrálni, hogy lefordítsak valamit??????