Gyurkity Péter

Alakulóban van a OnePlus 7T

Az új zászlóshajó és annak testvére még az év vége előtt befuthat.

A OnePlus nem is olyan rég mutatta be vadonatúj párosát, amelyek már az idei generációt képviselték, bár a két készülék kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy a visszajelzések alapján gondok vannak velük. Eközben azonban már gyülekeznek az információk a következő párosról, amelyek még az idei év vége előtt befuthatnak.

A frissen közzétett összegzés szerint a OnePlus 7T és 7T Pro mutatkozik majd be valamikor az év végén a nagyközönség előtt, a cég pedig továbbra is viszonylag gyorsan átveszi majd az Oppo által kidolgozott fejlesztéseket, tekintettel arra, hogy mindkét cég egyazon családba tartozik. Felmerül itt, hogy előugró szelfikamera ezúttal nem lesz a készülékeken, viszont a modult a kijelző alá építenék be, hiszen az Oppo most ezt helyezte előtérbe, miközben az 5G megfelelő támogatását is biztosítják, ami a hálózatok fokozatos terjeszkedése miatt logikus lépésnek tűnik, bár meglehet, hogy ez csak a 7T Pro esetében lesz elérhető, egy külön változat képében. Megmarad a nagyon vékony káva, a teljesítményt ugyanazon Snapdragon 855 chip biztosítaná, a szoftver viszont frissül és új funkciókkal bővülne ki.

Befut ugyanis időközben majd az Android Q, amit a OnePlus valószínűleg néhány hónapos késéssel tesz majd elérhetővé a felhasználók számára, így az új verzió által kínált funkcionalitás a jövő év elején itt is megjelenik majd. A hivatalos bemutató és a megjelenés novemberben várható, hiszen a korábbi generációk képviselőit is ezen hónapban mutatták be, miközben a hivatalos ár a OnePlus 7T esetében 500 dollártól, a 7T Pro kapcsán pedig 700 dollártól indulna, ez nyilván mindkét esetben a pontos hardveres specifikációtól függően mozog majd felfelé. Előfordulhat, hogy a hivatalos bejelentésre már október 29-én sort kerítenek, ez azonban nyilván nem módosítaná jelentős mértékben a menetrendet.

Érdekes módon a cég egy OnePlus TV terméket is piacra dobna, ezzel pedig az LCD-televíziók szegmensében is megjelennének. A várakozások szerint a hardver minőségére, a felhasználói élményre, valamint a minimalista kivitelre helyeznék a hangsúlyt, meglátjuk, ebből mi lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!