Franczy

Az NEC új, magyarországi képviseletet nyitott

Az NEC Computers Germany GmbH megnyitotta magyarországi kereskedelmi képviseleti irodáját. Az új irodát az NEC, és a Packard Bell számítógépek itthoni, és környező országokbeli eladásának támogatásáért hozták létre. Az NEC Computers Germany GmbH százszázalékosan az NEC Computers International cég tulajdonában van.

A november elsején megnyílt új magyarországi NEC képviselet a következő országokban kíván technikai, és marketingtámogatást nyújtani mind a cég kereskedelmi partnereinek, mind az egyéni vásárlóknak: Magyarország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Jugoszlávia, Bosznia, és Macedónia. Az NEC professzionális minőségű asztali számítógépekkel, notebook-okkal, valamint a kis, közepes és nagy vállalatok igényeinek megfelelő szerverek forgalmazásával foglalkozik, míg a Packard Bell leginkább az otthoni felhasználók részére készíti asztali gépeit és notebook-jait.

A termékek széles skáláját úgy állítják össze, hogy azok mind megfeleljenek a mai kor követelményeinek, így természetesen internet elérésre alkalmasak, valamint fejlett multimédia képességekkel is rendelkeznek. Michel de Bievre, az NEC International vezérigazgatója így nyilatkozott:

"Magyarországi képviseletünk arra hivatott, hogy marketinges és technikai támogatást nyújtva lefedje a kelet európai piaci szegmenst; valamint, hogy kapcsolatot teremtsen a helyi üzleti partnerek, vásárlók, és a NEC nemzetközi képviseletei között." Pucz József, az NEC most kinevezett kelet európai regionális vezetője megnevezte, hogy mely fontosabb célokat szeretnék elérni a közeljövőben. Elmondta, hogy az NEC növelni kívánja helyi piaci részesedését, valamint százszázalékos lefedettséget szeretne elérni minden piaci szegmensben, ezenkívül az NEC vevői körének megfelelő marketinges és technikai támogatást szeretnének nyújtani.

A cég céljai között szerepel továbbá a helyi kooperációs kapcsolatok kiszélesítése a helyi üzleti környezetnek, és körülményeknek megfelelően, valamint, hogy közvetlen kapcsolat alakuljon ki az NEC, és a különböző regionális médiák, helyi hatóságok, multinacionális IT cégek, valamint logisztikai vállalatok között. Jelenleg egyébként az NEC már két olyan nagy magyarországi partnerrel rendelkezik, mint a Bull Hungary Kft, és a SzinvaNet Kft.

Az NEC Computers International Európa hatodik legnagyobb személyi számítógépeket gyártó vállalata, mely jelenleg 3500 embert foglalkoztat világszerte, és évi 3.5 millió eszköz legyártására képes. A cég fejlődésére jellemző, hogy az elmúlt öt évben átlagosan évi harminc százalékos termelési növekedést regisztrálhattak. Az anyacég NEC Corporation 155000 alkalmazottal rendelkezik, és 21 országban összesen 125 gyárat üzemeltet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!