Mortimer

Új IBM monitorok

Az IBM ma bemutatta a legújabb lapos és hagyományos CRT monitorait, amelyek a legmodernebb technológiák mellett alacsony árat is biztosítanak.


IBM T55
A két LCD monitor érdekessége, hogy az egyik az eddigi legolcsóbb IBM modell, míg a másik egy úgynevezett hibrid technológiát alkalmaz. Az előbbi kijelző neve T55, míg az utóbbié T84H. A T55-ös modell 15 colos méretű. 16.7 millió különböző szín megjelenítésére képes, és a maximális felbontása 1024x768. A monitor függőleges látószöge 50 fok, míg a vízszintes 60 fok. Támogatja az ENERGY STAR előírásait, kompatibilis az MPR-II és az ISO 9241-es szabványokkal. Az IBM igyekezett a modern elvárásoknak megfelelni, és amellett, hogy kis helyet igénylő monitort fejlesztett ki, még kétféle színben is elérhetővé teszi azt. A T55 ára 789 dollár.

A T84H a másik új lapos kijelző. Legérdekesebb jellemzője, hogy tartalmaz egy hibrid technológiát. Ez annyit jelent, hogy mind a digitális mind az analóg jeleket képes feldolgozni. A monitoron ezért két (egy digitális és egy analóg) kimenet kapott helyet. Ezzel a kijelző nagyon sokoldalúan használható.

A T84H egy 18 colos, 1024x768 felbontású, 16.7 millió szín megjelenítésre képese monitor, amely maximálisan 80 fokos látószögben használható. Csakúgy, mint az előbbi T55-ös modell, ez is megfelel a legmodernebb és legszigorúbb monitorokkal kapcsolatos előírásoknak és szabványoknak. A T84H ára 2699 dollár.

Az IBM ma egy hagyományos, E szériához tartozó CRT monitort is bemutatott. A cég egyik legfontosabb célja az volt, hogy a teljesítmény és az ár összhangban legyen. Az új IBM E94 monitor 18 colos és a maximális felbontása 1600x1200. Tartalmazza az FST technológiát, amely az egész képernyőn tiszta és éles megjelenítést biztosít. Az IBM E94 ára 369 dollár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!