SG.hu

Szupergyors irodai scannerrel jelentkezett a Canon

Az imageFORMULA DR-F120-rel a vegyes típusú dokumentumokat is 40 oldal/perc sebességgel lehet szkennelni.

A Canon közleménye szerint a kompakt eszköz segítségével az irodák hatékonyabban digitalizálhatják, tárolhatják és kezelhetik a dokumentumaikat. A síkágyas eszközben van automatikus dokumentumadagoló (ADF-egységgel), a cég f főleg kis irodai környezetek és a vállalati részlegek számára készítette. Az érintéses vezérlőpanelről akár percenként 20 lapos sebességgel lehet beolvasni egy alkalommal a dokumentumok mindkét oldalát. A készülék egyaránt támogatja az eseti és a rutinszerű digitalizálási feladatokat. A gyártó szerint megbízhatóan kezel naponta akár 800 dokumentumot is; robusztus adagolómechanizmusa révén a készülék könnyen húzza be és választja szét a vegyes típusú anyagokat is.

Az automatikus lapadagolóval egyetlen műveletben képes beolvasni egy különféle dokumentumokból álló köteget, amelyben vastag és vékony papírok, névjegykártyák, vagy akár egyméteres hosszúságot is elérő dokumentumok is lehetnek. A síkágyas résszel pedig kezelhetőek azok az anyagok, amelyeket egyenként kell digitalizálni, mert nem lehet őket különválogatni: könyvek, útlevelek, magazinok vagy fényképek. Az új imageFORMULA DR-F120 a nagyobb, „legal” méretű dokumentumok feldolgozására is alkalmas.

A szkenner driver jóformán automatikusan észleli az eredeti lapméretet, olvasati függőlegesbe forgatja az oldalakat, levágja a fölösleges keretet, kiemeli a halványan látható részleteket. A szoftver utófeldolgozási funkcióival tovább javíthatók az egyesével beolvasott képek, és olyan módosítások végezhetők rajtuk, mint a kontrasztállítás, a színmód változtatása, vagy akár a beolvasott kép egyetlen területének kiválasztása a mentéshez. Az OCR-funkcióval kereshető és szerkeszthető PDF-ek menthetők, illetve számos más fájlformátumba is elmenthetők a dokumentumok. A kész anyagokat egyszerre több helyre is el lehet küldeni, de feltölthetőek olyan népszerű felhőalkalmazásokba is, mint a Sharepoint, a DropBox, az Evernote, a OneDrive, a GoogleDrive vagy a SugarSync.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!