Gyurkity Péter

Az Oppo telefonjára hajaz a OnePlus 6T

A testvércég az Oppo dizájnját veszi át, erős hardverrel.

A OnePlus esetében legutóbb a OnePlus 6 típus hivatalos megjelenéséről számoltunk be, miközben az ugyanazon kínai cég berkein belül és ugyanazon szegmensben vitézkedő Oppo augusztusban az Oppo R17 két változatáról rántotta le a leplet. Előbbi márka új fejlesztése most erre a típusra épülne, nyilván ismét erős hardverrel.

A szintén kínai Weibo közösségi portálon jelent meg egy rövidebb bejegyzés, amely azonban nem mindenki számára elérhető, bár más lapok szintén átvették ezt. Ebben a OnePlus 6T kereskedelmi forgalomba szánt dobozát mutatták meg az érdeklődőknek, amely egy egyszerűbb illusztráció formájában ábrázolta magát az okostelefont. Eszerint a vízcsepp formájú előlapi bevágás, valamint a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó jelenik meg azon, ami nem túl meglepő, hiszen ezzel valóban az R17 főbb vonalait követnék, a hagyományoknak megfelelően – korábban ugyanis a OnePlus 5T az Oppo R11, a OnePlus 6 pedig az R15 típus kialakítását vette alapul. Az előlapon egyetlen szelfikamera helyezkedne el, míg ennek alsó részén egy némileg vastagabb káva megjelenésére számíthatunk.

Ami a hátlap főbb komponenseit illeti, itt egyelőre megoszlanak a vélemények a kamerát illetően. Az Oppo R17 Pro egy tripla-kamerát vonultat itt fel, sorrendben 12 és 20 megapixeles szenzorral, míg a harmadik példány az úgynevezett time-of-flight támogatásának funkcióját tölti be. Az R17 ezzel szemben iker-kamerát alkalmaz, de számíthatunk arra, hogy a OnePlus 6T előbbi változatot veszi át, miközben tovább növelhetik a memória és a belső tároló méretét, bár erről jelen pillanatban szintén nincs még megbízható informácónk. A kijelzőt 6,4 hüvelykesre saccolják, a felbontás 2340 x 1080 pixel lenne, míg a teljesítményről itt is a Snapdragon 845 chip gondoskodna, egy 3300 mAh körüli akkumulátor társaságában.

Bárhogy is legyen, a telefon pontos specifikációjáról és várható megjelenési dátumáról, valamint a hivatalos árról mi is beszámolunk majd, hiszen a márka Európában is meglehetős népszerűségnek örvend a felhasználók körében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!