Franczy

Az AOpen bemutatta az új AX33-as alaplapját

Az AOpen most mutatta be a népszerű Socket 370-es Intel Celeron/ Pentium III-as alaplap-családjának legújabb tagját, mely az AX33, a közkedvelt AX63Pro alaplap utódjának tekinthető.

Ezzel az új termékkel egy új kiváló ár/teljesítmény arányt nyújtó, jól megtervezett alaplapot kínál az AOpen a vásárlóknak. Az Aopen AX33 egy Socket 370-es processzorokat támogató alaplap, Analog Devices AD1885 AC'97 CODEC sound chip-pel, és VIA's VT82C693A/686A AGPset-tel; maximálisan 768MB SDRAM pakolható bele. Az AX33 ezenkívül a következő on-board input/output-okkal rendelkezik: soros/párhuzamos port, 2 E-IDE port, FDD konnektor, 4 csatornás USB busz port, egér, billentyűzet port és game/midi/audio portok. Ezenkívül on-board RTC-t, 3V-os lithium elemet és Ultra DMA/66-ot nyújt még az alaplap; természetesen kapunk hozzá egy UDMA/66-os IDE kábelt is.

Klikk ide!

Az AX33-ban is megtaláljuk az AOpen díjnyertes Plug and Play (PnP), 2MB-os Flash ROM BIOS-át, valamint 6 PCI, 1 AGP és 1 AMR slot is van az alaplapon. A BIOS szerint maximum 12x-es szorzót ismer, így természetesen akár 1GHz-nél gyorsabb Pentium III-as processzorokat is rakhatunk bele (ha lehetne ilyeneket kapni), bár szerintem ez az alaplap nem az ilyen high-end gépekbe való. A várható túlhajtási lehetőségekről egyelőre nincs információnk.

"Az AOpen-nek két fő stratégiai célja van; egyrészt nagy teljesítményű termékeket kívánunk piacra dobni, másrészt a termékeink és szolgáltatásaink minőségét nagyon magas szinten kívánjuk tartani." - mondta Paul Su, az AOpen America Inc. elnöke. "Nem elég, ha mindig csak a leggyorsabb órajeleket nyújtjuk kedvező árakon, mert ezenkívül világszínvonalú minőséget és szolgáltatásokat is biztosítani kell ahhoz, hogy vásárlóink mindig hozzánk térjenek vissza."

Egy év garanciát kapunk rá, valmint egy Bonus Pack CD-t is találunk a dobozban, amelyen például a Norton Antivirus program is megtalálható. Az új AOpen AX33 mostantól beszerezhető a kiskereskedelemben is, 95 dolláros áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)