Gyurkity Péter

Bevágással jön a Pixel 3 XL

Ezt pedig szinte változatlan burkolat kísérné, néhány kisebb eltéréssel.

A tavaly bemutatott második Pixel-páros óta viszonylagos csend uralkodik a Google háza táján, legalábbis ami az okostelefonokat illeti, bár itt már hallhattunk pletykákat egy olcsóbb változat érkezéséről. Most a harmadik generációról jelentek meg képek, amelyek betekintést engednek a változásokba.

A napokban először olyan részletek szivárogtak ki a világhálóra, miszerint a Pixel 3 XL már előlapi bevágással jelenne meg, vagyis a Google sem tud ellenállni a divatnak, így itt is megjelenne a jól ismert notch. Ezt nem sokkal később fotók követték, amelyeken már az állítólagos prototípust vehetjük szemügyre, ezek pedig megerősíteni látszanak az előzetes beszámolót. A képeken jól látszik, hogy az előlapon valóban felbukkan a bevágás, amely érdekes módon egy második hangszórót is felvonultat (a másik példány az alsó részen helyezkedik el), így a telefon sztereó hangzást biztosítana számunkra. Emellett előlapi iker-kamera alkalmazására számíthatunk, bár ez utóbbi még nem teljesen biztos.

A hátoldalon nem sok változást látunk, itt megmarad az alumínium és az üveg burkolat kombinációja, bár mintha az üveg felületet a széleken lejjebb húzták volna, azt az illúziót keltve, hogy valójában felül helyezkedik el a fémes rész. A hátlapon egyetlen szenzor kapott helyet, itt tehát nem követik az iker-kamerák alkalmazásával kapcsolatos divatot, bár a minőséget tekintve nyilván nem lesz okunk a panaszra, hiszen ez a Pixel 2 XL esetében sem következett be. Ami az előlapot illeti, az állítólagos másodlagos szenzor feladatát még nem ismerjük, így korai lenne még következtetéseket levonni a pontos összeállításra nézve.

A szokásos „G”-logót egyelőre nem találni a készüléken, ami annak prototípus jellegére utal. Könnyen előfordulhat tehát, hogy az októberben esedékes bemutatóig további változásokat eszközölnek ezen a típuson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!