SG.hu

Nyáron kétszer annyi netet ad feltöltőkártyájához a Vodafone

A Vodafone feltöltőkártyás adatopcióval ellátott tarifája, a Tuti Net esetében 1GB és 5GB adatopció vásárlása esetén, dupla adatmennyiséget biztosít a szolgáltató.

A Tuti Net tarifa 30 napra 1245 forintos díjon 1 gigabájt adatforgalmat kínál, míg 3559 forintért 5 gigabájtra fizethetnek elő a felhasználók. A Tuti Nettel 1 gigabájt megújuló adat ára 1245 forint, viszont a cég június 1. és augusztus 31. közötti aktiválása esetén megduplázza a tarifához járó adat mennyiségét. A duplázott adat 30 napig használható fel, belföldön és az EU-ban. A nyári ajánlat azoknak a meglevő ügyfeleknek is elérhető, akik az akció indulása előtt már rendelkeztek havonta ismétlődő 1GB vagy 5GB-os Tuti Nettel, továbbá valamennyi hangalapú feltöltőkártyás előfizetés esetén rendelkezésre áll ismétlődő adatopció megléte, vagy az akció időtartama alatti aktiválás esetén.

A telekommunikációs szolgáltató ezzel igazodik a nyár folyamán esetenként megnövekvő mobiladat igényhez. Tavaly nyáron 33%-kal nőtt a Vodafone feltöltőkártyás adathasználóinak száma, míg szintén a feltöltőkártyás előfizetők körében 67%-kal nőtt az adathasználat tavaszról nyárra, ami kiválóan érzékelteti, milyen fontos ez az időszak mobiladat-használat szempontjából. Emellett természetesen a Tuti változatlanul 19 forintos perc- és SMS díjat kínál belföldről és az EU-ból bármely normál díjas magyar számra, minden időszakban, kötöttségek nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • duke #2
    "A Tuti Net tarifa 30 napra 1245 forintos díjon 1 gigabájt adatforgalmat kínál, "

    Na elmennek a picsaba. Majd ha 1245 forintert korlatlant adnak, akkor esetleg hajlando leszek ilyenert penzt adni.