Berta Sándor

Apple Pay jelöléssel készít hitelkártyát a Goldman Sachs

Az új termék várhatóan 2019 nyarától lesz elérhető.

A The Wall Street Journal értesülései alapján a Goldman Sachs olyan hitelkártyát tervez, amelyet ellát az Apple Pay jelöléssel. A két társaság még a hitelkártyával kapcsolatos lehetséges kedvezményekről és feltételekről tárgyal, de a kapcsolat állítólag más szolgáltatásokra is kiterjedne. Így a Goldman Sachs az iPhone készüléket és más terméket vásároló személyeknek hitelajánlatokat szintén kínálna.

A kaliforniai gyártó kínálatában - a Barclays által - már elérhető egy Apple-jutalmak hitelkártya, amely szintén az Apple Pay szolgáltatással működik. Az új konstrukció azonban olcsóbb lehet és később kiválthatja a Barclays megoldását. Az utóbbi lehetővé teszi az Apple-termékek kamatmentes megvásárlását. Az Apple egyébként már most is kínál egy pénzügyi alkalmazást, amellyel az ügyfelek a bank- és a hitelkártyákat - az iPhone és az Apple Watch készülékekkel együtt - érintés nélküli fizetésre használhatják. Ezenkívül az év elején az Apple a mobil fizetési szolgáltatását kibővítette az Apple Pay Cash funkcióval, amellyel a felhasználók mobilfizetéseket küldhetnek el az iPhone készülékek között.

Az Apple Pay jelenleg Dániában, az Egyesült Királyságban, Finnországban, Franciaországban, Guernsey és Jersey szigetén, Írországban, Olaszországban, Oroszországban, San Marinóban, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban és a Vatikánban érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!